Att vara jag…

Jaha, så har gaddningen äntligen blivit av. Har tänkt länge att jag ska göra om min ödla jag har på vristen. Den är så gräsligt ful…

gamla tatueringen ful ödla klor blod tattuering

Jag gjorde den för ca 15 år sedan, ett plötsligt infall bara. Hade flickorna med mig, de var väl ca 2 och 4 år tror jag, vi gick in på en tattoo studio på första långgatan (har jag för mig) i Göteborg. Jag skulle bara kolla lite men han hade tid direkt så jag slog till. Han var nog inte så duktig dock…. Men jag var nöjd just då, men med åren har jag mer och mer stört mig på hur ful den är. För den är FRUKTANSVÄRT ful!!

Så nu är den borta 😀 Eller rättare sagt så är den ju såklart kvar men den är under den nya tatueringen så den syns inte längre.

Min nya tatuering är ett självporträtt där man ser att innerst inne är jag en ödla 😉 Tatureraren (Jonas på Wild Tattoo) , frågade lite skämtsamt om jag trodde att jag varit en ödla i ett tidigare liv… hehe. NEJ det tror jag inte. Men jag ÄR som en ödla.

Ni som har ödlor vet att antingen så sitter de stilla och softar och gör absolut ingenting eller så ränner de omkring som galningar. Och sådan är jag också!!! Så jag är helt enkelt en ödla i människoförpackning, eller en tuff brud i lyxförpackning kanske….

Jag är HELNÖJD med min nya tatuering!!!

Nya tatueringen kvinna ödla tatuering

Ni ska få bättre bilder sedan när svullnaden är nere och färgerna blivit som de ska. På bilden som togs direkt när den var nygjord syns även lite stödlinjer här och där som är borta nu.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *