En rumba eller två på Let’s Dance

När man för en gång skull är på Let’s Dance så måste man ju passa på lite eller? Vad tycker ni? Vi var ju några stycken från vår dansklubb som åkte dit så varför inte ta sig en svängom på dansgolvet liksom… Jag fick en Rumba med två av mina dansvänner i pausen och även om det inte fanns någon musik så var det kul ändå.

Att alla andra skakade på huvudet och tyckte vi var knäppa spelar väl ingen roll. Vi hade roligt och det är väl det som är meningen? Orka bry sig vad andra tycker…

Fast jag ska erkänna att jag sa nej först, både en, två och tre gånger men Skräpfian tyckte jag var en mes och det går ju inte an så det var bara att köra på.

Här får ni filmbevis! Det där med sträckta vrister, rullande höfter och allt vad teknik hette var helt bortblåst i min skalle där och då, men kanske att man kan ana att det är en rumba ändå?

Watch this video on YouTube.

 

Den där jäkla klänningen jag hade på mig var ju helt hopplös, den kanade ner hela tiden. Att man då har en knallrosa BH på sig är ju extra smart. Suck. Till bloggminglet när det blir samma klänning igen så blir det säkerhetsnålar i BHn som håller klänningen på plats. Då har jag ju ingen Skräpfia med mig som kan hålla ordning på mig.

 

Watch this video on YouTube.

 

Denna gången höll den sig på plats bättre men jag var en usel danspartner som inte lyssnade på ”min karl” så det blev fiasko av det hela. Men som sagt, kul ändå.

Men jag förstår inte vad jag gör med min arm riktigt, ska jag ut och flyga?

Suck…. Det är nyttigt att se sig på film ibland…

8 svar på ”En rumba eller två på Let’s Dance

  1. Men du var söt ändå, fastän att du visade ”halva” bh:n 🙂
    Jag är bara förvånad över att det inget stått på löpsedlarna om att en galen bondmora överföll Tony och sniffade ihjäl honom… 😀

    • Hm, jag gjorde ju inte det. Jag höll mig i skinnet ordentligt och slängde mig inte över honom en enda gång!!! Men det krävdes ordentligt med självbehärskning ska du veta!! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *