Låt mig kyssa dina fötter kära Tony Irving!

 

Oh my god!!! Halleluja, Gösta Petter och hans moster, gudars skymning och allt jag kan komma på.

Jag höll på att få hjärtsnörp tidigare idag. Jag skrev ju om min kära snuffsa-gott-vän Tony Irving i går (finns HÄR om ni missat det). Tony skrev en kommentar till det inlägget som gav mig både hicka, röda hund och hjärnsläpp. Jag höll på att dö helt enkelt!

Jagag skriver precis vad jag tycker och tänker om saker och ting i bloggen, det är det inget snack om…. Och jag står för allt jag säger och tycker. MEN!!! En sak som är viktig för mig är att inte skriva saker som inte stämmer, att fara med osanning helt enkelt. Så när Tony svarade på mitt inlägg och sa att jag inte skrivit som det är så fick jag så sjukt dåligt samvete och  har verkligen rannsakat mig själv hela dagen och mått pyton.

Nyss fick jag ett mail från Tony. Han skämtade bara med mig aprillo…

SKITGUBBE!!!

Jag höll ju på att hamna på hispan i tvångströja och Hannibal-mask.

Men han är såååååå förlåten lille Tony. Kolla vad han skrev (förlåt Tony att jag lägger det här på bloggen men jag är svag för komplimanger och jag bara måste):

I was only joking in response to your entry.
I actually think you are a great girl, its not often that i enjoy someones company that much. So you are a breath of fresh air for me…
Hug Tony

Ni fattar att han är förlåten eller?

Jag lovar dig Tony, I’ll be your fresh air anytime…. 😉

Nu ska jag vila mig en stund. Jag skulle egentligen varit och dansat i kväll men min kropp och min skalle har tagit big time stryk av den här helgen. Jag klarar egentligen inte av sådana här saker men jag ville så gärna. Och det var VERKLIGEN värt det!!! Helt fantastiskt roligt!!

Men idag har jag inte klarat av någonting alls. Har bara suttit som ett kolli och lallande svarat svävande på familjens frågor. Hjärtklappning, hela världen gungar, bomull i skallen och muskler som bara darrar. Underbart!!

Men som sagt, helt klart värt det!

Tjingalong långkalsong

 

6 svar på ”Låt mig kyssa dina fötter kära Tony Irving!

 1. Hahaha, där fick du…. 🙂
  Men lite kul måste det vara att Tony läser din blogg i mellan åt. Du får bjuda ner honom på en danskväll 🙂

  • Haha, ja verkligen! Skitkul faktiskt!! 😀 Jag gillar att driva med folk och jag gillar när folk driver med mig, speciellt när de verkligen lyckas!
   Visst är det kul att han läser bloggen, jag gillar honom verkligen på riktigt, det är en riktigt skön snubbe 🙂

  • Hm, kan det vara det som kallas personKEMI tro? 😉
   Och, JA!! Det tycker jag var en strålande idé!! haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.