Mardrömsresan…

Ni kommer inte tro det är sant….

Jag och Meekatt har ju åkt till Stockholm för att gå på bloggmingel. Det är i morgon men vi åkte upp idag för att få en lugn skön eftermiddag/kväll på hotellet.

Eller hur….

När vi kommer fram till hotellet och jag slänger upp min väska för att packa upp den så ser jag en hundsäng…. och en påse hundmat… och två påsar hundleksaker.

Thats it!!!

Inga nagellack, ingen onepiece, ingen coca cola, inga finkläder inför morgondagen. NADA!!!

Jag har fått med mig fel väska från tåget!!! Och jag dör!!!

Jag har INGENTING!!!

Meekatt satte mig i sängen med ett glas starkcider i ena näven (och då ska ni veta att jag inte dricker alkohol), en marabou chokladkaka i den andra, satte tre leksakskossor på mitt nattduksbord och sedan började hon ringar runt till Veolia och SJ och försökte lokalisera min väska men utan resultat. Vi har hittat ägaren till väskan med hundprylar men min väska är väck.

Vad som är konstigt är att ägaren till denna väskan inte blev ett dugg glad när vi ringde och berättade att vi hade hennes väska… Vi trodde ju så klart att hon hade min väska men det hade hon inte. Hon hade bara klivit av när hon inte hittade sin.

Sa hon….

Hon kanske är skitglad och dricker cola, målar naglarna och hoppar runt i en onepiece för glatta livet.

Tyck synd om mig!!!!

 

 

26 svar på ”Mardrömsresan…

 1. Nääää 🙁
  Säg till om jag kan göra nått. Jag är bara ca 10 mil från Stockholm och jag åker och hämtar din väska om din finns i närheten. Sen levererar jag självklart till hotellet. Säg bara till… 🙂

  • TACK snälla snälla du!!! Än så länge har vi inte fått rätt på den men jag hör av mig om jag hör något!

 2. tillåt mig skratta. Jag tror jag döööööööör. Kan bara hädna dig. Det ena positiva med det hela är att risken att du går på fest i one piece är utesluten (om du inte köper en ny imon) Tur att det är i Stockholm du är, där finns u de som säljer nytt. Kram och lycka till!!

  • Lite sent nu kanske…. haha. Men jag önskar sååååå att jag hade satt en lapp på väskan. Det SATT en lapp på väskan men den var ful så jag drog av den innan jag åkte. Smart,…..

 3. Därav är jag ägare till väskor i alla färger utom svart, blå och vanlig rött. Vem kan missa en klar orange?? Eller en guld beige? Hehe… plus märkning 😉

 4. Men lilla gumman,det var ingen bra start till en trevlig helg.
  Du får gå ut i morgon och handla något nytt. Sedan får du göra så bra du kan av det hela.Kram och godnatt,Mamma.

  • Vi var ute och handlade nya kläder i går kväll. Tandborste fick jag av receptionisten och lite smink tiggde jag till mig på kicks som prover osv. Det löser sig!

  • Haha, ja det sa Meekatt också! Eller det kanske jag har gjort? Hoho?? Var e jag?? Inget svar!!!! Jag är borta!!!!

 5. Inte är då jag förvånad i alla fall, men kan inte säga att jag tycker det är kul. Ska läsa dina nyare inlägg nu och se om du fick tbx väskan – hoppas det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *