Katastrofparet Bondmoran och Meekatt

Skit och pannkaka vad man är handikappad utan sina prylar. Inget att tvätta av sminket med, inget att smörja in sig med, tack och lov nya trosor införskaffade och nya kläder och skor men det här blev en synnerligen dyr resa!!

Jag försökte låna smink av Meekatt men gudars skymning…. Man gråter om man ser hennes så kallade sminkväska. En brun penna, en mascara, ett puder som är mörkare än Eddie Murphus as och 4 skitfula ögonskuggor.

Heja!

Men jag fick en mascara i goodiebagen så jag får klara mig med det.

Men nu skiter vi i min väska. Enough is enough liksom! Ni får gärna fortsätta tycka synd om mig dock. Och vill ni skicka bidrag så går det bra… Klockaregård i Ör. En onepiece, en gucciväska och massa skönhetsprodukter emottages tacksamt.

Att jag och Meekatt är en katastrofal kombination hade vi väl kunnat räkna ut redan innan men trots allt så har vi jäkligt kul! Vår underbara receptionist Andreas har vi redan lärt känna väl! Både genom trosförfrågningar, tandborstutbyten och annat.

Men vi har även fått gå ner och få nya nycklar tre gånger för att vi lyckats förstöra dem på olika sätt. Han fick även plåstra om mig tidigare idag då jag lyckades slå upp ett sår på fingret som blodade ner halva hissen. (okej, lite överdrift där kanske).

Men jag fick ett fint plåster med bilar på.

Han har verkligen hamnat på rätt plats!! Underbara människa!!

Nu har jag inte tid mer, ska ner och titta på Meekatt när hon får håret gjort och passa på att ta kort på henne för det är väl enda gången hon är still. Jösses vad hon far runt.

Hej så länge!

4 svar på ”Katastrofparet Bondmoran och Meekatt

  1. Ett puder som är mörkare än Eddie Murphus as , fan vilken skön kommentar! 😛
    Grät inte MeeKatt ? Eller är det Eddie som borde gråta? Är så trött så jag lipar nog en skvätt på väg till sängs, men kanske borde vara glad över min blekfeta häck 😉
    Har mitt puder den nyansen tro? Eller ljusare?
    Det här får jag reda ut imorgon. Natti natti!

    • Hm, om pudret är samma färg som häcken är det nog aningens för ljust och du borde byta en nyans upp…. hahahahahah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *