Hoppa in sängen ordentligt!

Som jag har talat om för er tidigare så är det ytterst viktigt när man kommer till ett hotellrum att man hoppar in sängen ordentligt!

Missar man detta så kan det få katastrofala följder… Man kan kissa ner sig på natten, få vattenkoppor eller drömma om Bert Karlsson istället för Johnny Depp. Mycket otrevligt!

Så det är viktigt att man hoppar in den ordentligt, så jag har gjort en liten instruktionsfilm till er så ni ser hur det ska gå till:

Watch this video on YouTube.

 

Jag hoppas att den är till hjälp så att ni slipper missöden vid nästa hotellbesök.

 

Dagens Tips:
Om man råkar hoppa sönder möblerna, vilket SJÄLVKLART aldrig har hänt mig eftersom jag är lätt och smidig som en valross katt, men OM ni gör det så finns det nya här:

18 svar på ”Hoppa in sängen ordentligt!

 1. Går ej att se filmen på iPhone. + att den ”gamla” varianten av bloggen är tillbaka. Bara så du vet! 🙂

 2. Din humor är precis lika härlig som Malins (meekatt). Jag har inte läst någon av era bloggar tidigare, men är helt galen i dom nu – era bloggar är de första jag springer in på direkt jag slår på datorn!
  Hoppas förstås att det kommer fler tillfällen att pratas vid, kanske åker du på mammabloggkryssningen också? 🙂

  • Haha, vad härligt att höra!!! Nu blev jag glad. Har haft en sjukt dålig morgon och är arg så ångan sprutar ur öronen, men nu blev jag glad 😀
   Nej, jag kommer inte på kryssningen och inte Mammabloggalan heller, men det går fler tåg 😉 Klart vi ska träffas igen!

   Kram

 3. Om jag nånstanns, långt inne, hade trott att du kanske va liiite normal så fick jag beviset här att så icke är fallet 😉 Härligaa, galna, sköna du, kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *