Sååå pissed off!!!

Jag hade egentligen tänkt att skriva ett helt annat inlägg i kväll men jag är på gräsligt dåligt humör så det får vänta tills i morgon.

Nu ska jag bara spy galla över… mig själv. Jag är så trött på mig så det är inte sant. Fattar inte hur jag står ut med mig dag ut och dag in.

När jag mjölkade i kväll så kommer Bonden gående med ett SÅDANT DÄR leende på läpparna och DEN DÄR blicken som är både lite road, lite besviken och lite medlidsam på en gång. Och jag VET SÅ VÄL vad den betyder,,,

Bonden frågar var jag har tankarna i kväll. (ok, bådar inte gott)

Suck vad har jag gjort nu då? Jo, jag hade glömt att sätta i dykröret i tanken. Det satt kvar uppe i diskröret så all mjölken sprutade ut på golvet. ÅÅÅHHHHH!!!!!

Sa till Bonden som lite tröst att jag gör ju i alla fall alla misstag bara en gång. Varpå han tittar lite underligt på mig och höger ögonbrynen.

– Ja men bara en gång på just det sättet… säger jag vilket bara ger mig ännu en menande blick från bonden.

Jag menar jag har ju glömt dykröret förut och hällt ut all mjölk på golvet men inte just på samma vis liksom… då glömde jag ju det hängandes rakt ner, nu satt det ju i diskröret. Det kan väl inte räknas som samma sak. Eller??

Bonden går skrattande därifrån och jag går därifrån med ångan pysande ur öronen. Finns det NÅGONTING jag kan klara av utan att klanta mig? Är så förbannat trött på mig själv ibland!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *