Bondmoran och Tony Irving går igång på…..

 

Ja nu undrar ni allt va?

Men vi går igång på samma sak. Nämligen Frank Sinatra! När vi skulle dansa Slowfox så frågade han mig vad jag går igång på? Frank Sinatra?

– Självklart! svarar jag vilket är helt sant. Frank Sinatra kan få mig att dansa både baklänges och upponer om det behövs.

När han går för att sätta på musiken säger han

– Bra! Jag går också igång på Frank Sinatra!

och sedan fortsätter han mumlande

– Hm, jag undrar om det säger mest om dig eller mig….

Men vad tusan! Får jag bara dansa med min älsklings-doftgran Tony så kan jag gå igång på vad som helst. Spela ”blinka lilla stjärna” för tusan så lovar jag att gå igång på det också!!!

Jag menar, vem kan motstå denna charmör och danskung? Ni minns väl när vi dansade Rumba? Film finns HÄR. Där var jag lååååångt borta vill jag lova! Lång bort i doftgranarnas och dansernas förlovade land.

Jag saknar dig Tony!!!! Du ligger inte i min byrålåda – gillade du inte mitt förslag?

Dagens Tips:
Om du ens bara vill försöka komma i närheten av hur gott Tony luktar så kan du ju göra ett försök här:

18 svar på ”Bondmoran och Tony Irving går igång på…..

  • Jag HAR ju bytt tillbaka 🙁 Alla vill olika så jag minns inte vem som ville ha vad… Men visst ville du ha den ”vanliga” sidan som är svart och inte den med vit bakgrund? För i såfall är den som du vill nu. 🙂

 1. Ska du inte upp oxh morgonmjölka, hmm….
  Måste vara vacken för att rösta sen håller jag på med koppleriverksamhet. Gubben blir inte glad när han kommer hem med en heltrött gumma. Han försöker komma hem varannan vecka med extra ledig dag.
  Letar efter snyggingar som min tjej kan bli av med lite känslor och rulla runt med, Borde finnas dejtingsidor för alla.
  Är van vi sånt här för min mamma gick på gatan i 9 år, Hon sluta med det när jag flytta hemifrån.
  Själv träffa jag gubben på dansgolvet i en tryckare, det var fiasko. Nästa gång blev det bättre tills vitlöken kom ivägen!!! Och det var inte Frankieboy
  Kram Eva-Lena

  • Nepp, Bonden sköter morgonmjölkningen. Sedan när sommarlovet börjar så kommer jag nog vara med och mjölka morgon också men som det är nu så skickar jag Babbelpellen till skolan på morgonen och Bonden tar mjölket.
   Jag träffade Bonden på dansgolvet också kan man säga…. Men det ska jag berätta mer om en annan gång 😉

   • Hitta 3 killar en väldigt intressant som pappa till valpar inatt. Tjejen kan gå in i löpet när som helst så håll tummarna. Såg en kille för flera år sen men när jag nu äntligen ringde fanns han inte mer. Jo, mamma var Lapplisa i Srockholm 9 är.
    Gubben är på väg kommer om 6 timmar. Jippi….
    Kram Eva-Lena

  • Var med i tävlingen så kan du vinna 😉 Och om du inte vill vara med så kan du fortsätta rösta och så vinner du en syn av mig när jag ligger på knä och kysser dina fötter för att du är så snäll och röstar 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.