Det krävs skills för att bli trampad på armen av en ko….

Lite förhansinfo för er som inte vet hur det går till i en lagård….

*Man har en pall på sig (se bild) som hänger runt midjan som gör att man bara kan sätta sig ner så sitter man på pallen. Enkelt och smidigt…. (eller inte)

Therese var med och hjälpte till i lagårn idag. Jag mjölkade men så var hon klar med sitt så jag gav henne pallen medan jag gick och gjorde lite annat. Men när jag var klar så gick jag tillbaka och skulle hjälpa till med mjölket. Följande utspelar sig:

Jag: *går och sätter mig mellan två kor och ska hänga på mjölkorganen* *duns* -Aj aj aj, jädra skiiiit!!! Hon trampade mig på armen

Therese: *ser två ben sticka ut bakom korna och hör mig skrika, kommer farande* – Vad har hänt??

Jag: *blå i ansiktet av smärta och blå på armen” – Jag trodde jag hade pallen på mig….*

Therese: *ASGARVAR!!!!!!! *

Jag: *ASGARV samtidigt som jag gnider min onda arm och undrar om den är av…*

Suck… Vad har jag lärt mig av detta?? Jo, låna inte ut pallen om du inte har tänkt att komma ihåg det!!

 

Dagens Tips
Om man tycker lite synd om någon klantig Bondmoran någonstans så kan man skicka henne en bukett blommor. Om man nu nödvändigtvis vill skicka en bukett till någon annan så går väl det också bra antar jag… 

6 svar på ”Det krävs skills för att bli trampad på armen av en ko….

 1. Jo inte så lätt när datacentralen glömt att registrera såna uppgifter om frånvaron av pall 😀

  har själv åxo åkt bakåt när jag tappat balansen nån gång, men har själv såna kossor som bara tittar på mig och tycker vad gör den där galningen när han ligger där, så jag har klarat mig med endast förnedringen av kossorna 😀

  • Hm, det är tyvärr rätt ofta som datacentralen inte riktigt hänger med…. haha. Våra kossor är också väldigt lugna och snälla och de brukar inte reagera när jag druttar omkull för det händer dock ibland 😉 Men jag ramlade så hastigt denna gången och rätt på benet på henne så hon lyfte det och satte ner det igen, men dessvärre på min arm… Jädrar vad blå den är idag!!

   En nyfiken fråga bara, hur hittade du till min blogg? Jag trodde bara det var de ”närmast sörjande” (om ens det) som läste min blogg. Men kul att du hittat hit 🙂

 2. Pingback: Självförtroende restored – Check! | Bondmorans Blogg

  • Hm, då har du inte läst många inlägg 😉 Detta är inte heller ett sponsrat inlägg. Det är är ett vanligt inlägg med en annons i botten. Men ibland skriver jag ett sponsrat inlägg men då är det alltid om något som jag själv känner att jag VILL tala gott om. Min ögonlaser till exempel. Ett år efter att jag gjort den så frågade jag dem om de var intresserade av ett sponsrat inägg för jag ville gärna berätta för folk hur nöjd var med den.
   Men annonser däremot försöker jag hinna med att lägga in. Jag lägger mycket tid på bloggen och då är det bra om man kan få lite inkomst på den också. Bra va! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.