Jag är totalt ivägblåst…

(översatt: I’m totally blown away…)

Minns ni att jag träffade en helskön tjej på bloggminglet som hette Helena. Hon driver butiken Myza.se. Jag hade ju lite smått panik eftersom min väska försvann (läs HÄR om ni missat) och jag hade INGENTING att tvätta mig med, att smörja mig med osv. Så jag fick en bunt med småprover av hennes underbara hudcreme.

Jag och Skräpfian har supertorr hud båda två så jag tyckte det var ett bra tillfälle att testa hennes produkter ordentligt på ett par kräsna och torra brudar. Skräpis har dessutom eksem och är superkänslig.

Nu har vi provat i ca en månad och jag är LYRISK!!! Shit pomfritt vilka härliga produkter!! Vi har provat dessa 4:


Exklusiv Fuktighetscreme. Den har både jag och Skräpfian använt både som kroppscreme och som ansiktscreme. Dock mest som ansiktscreme. Helt underbart skön att smörja in, sjunker in snabbt och håller huden smidig hela dagen. Skräpis har inte fått några problem med exem av den.


Duschcreme Mandelblom. En skön duschcreme som löddrar härligt och doftar underbart 🙂 Känns inte alls uttorkande utan man blir mjuk och len av den.

Och så kommer vi till mina två favoriter!!!! Dessa två är några som jag absolut inte kommer kunna sluta med – helt underbara! Och jag är kräsen när det gäller hudvård… Jag har jobbat med det i många år innan jag blev Bondmora så jag vet vad jag vill ha! (Mitt företag hette Charlottes Beauty Center… hahaha. Låter ju skitfånigt idag när jag hör det men då var det ju hur coolt som helst).


Duscholja. Först när hon nämnde duscholja så tänkte jag att naeeeee…. inte vill jag duscha med en olja, hur ren blir man då liksom?? Men jag måste ju prova… Så jag gav den en chans och den slutar jag aldrig med kan jag säga!! Den är heeelt underbar. Den luktar som rivna citronskal och den ger ett mjukt lätt lödder och är betydligt drygare än jag trodde. Och jag känner stor skillnad på hur huden känns när jag kommer ut ur duschen! Jag är inte alls så torr och fnasig som jag brukar vara. (denna har Skräpfian inte testat).


Body Oil. Först när jag såg denna så tänkte jag att den där flaskan (100 ml) kommer inte räcka länge på min torra lekamen. Men ack så jag bedrog mig! Den är hur jäkla dryg som helst!!! Jag häller lite olja i ena handen, fördelar i båda händerna och sedan är det bara att stryka ut över hela kroppen. Man behöver inte massera in lika mycket som en bodylotion tycker jag. Den smälter in i huden snabbt men den lena mjuka känslan av oljan dröjer sig kvar. Samma sak med den milda goda doften.

I. LOVE. IT!!! Den här har Skräpis inte heller provat och det får hon inte heller. Den är MIN!

Så är ni torrisar som oss så kan jag varmt rekommendera just dessa produkterna! Framförallt de sista två som var helt outstanding mot mycket annat jag provat och jag har verkligen provat det mesta! Och till ansiktet är den översta en klockren creme till både gammal och ung! (jag personligen tycker den är för krämig för kroppen).

Nu är det dags för mig att mumsa lite nudlar och sedan gå ut och kvällsmjölka!

Tjipp!

 

 

13 svar på ”Jag är totalt ivägblåst…

 1. Där siir man! Minns att ja oxå fick en inbjudan faktiskt ti d där minglet. Skit att man ska bo på fel sida pölen. Ni har en massa skoj på gång där, här händer INGENTING sånt! En bloggtävling vet ja att ja hört talas om, EN!
  Nu ska ja titta in på myzapyza.
  TAck för tipse!!

  kram

  • Var bor du någonstans? Jag har letat på din blogg men hittar inte att det står någonstans. Kramis

   • Vi bor ju i FinDland för fankerullan! (Sonen trodde d hette så tills han va 8 :-D) I åbo, alltså där båten lägger till när man åker från Stockholm.

    • Finnland???? Hahaha, jag trodde du var värmlänning för du skriver så man inte begriper ett dugg… hahahahaha. Jag har en bekant som är värmlänning och hon skriver som du. Vad lustigt!! Då blir Danmark en riktig långresa för er 🙂 Kramar i massor

     • 3 mille, jag tar aldrig mindre! Jag är svindyr! Men vad spelar det för roll? Är du bara avis på att jag är dyngrik eller är du orolig att jag inte skriver vad jag tycker? I så fall kan du koppla av för jag skriver ALLTID vad jag tycker. Det lär du märka om du hänger kvar här på bloggen 😉

 2. Jag är en riktigt torrboll så jag måste ju bara införskaffa dessa produkter. Hela jag är skulle behöva dessa.Luktar de gott för jag är allergisk mot att det luktar kemiskt?

  KRAM

 3. Hejsan!
  Fick tips om din blogg av Sån é jag, det första jag såg på din blogg var en tax!!!Bara det gör att jag måste läsa din blogg! Har själv en likadan fast brun! Men så underbart uppiggande du skriver, din blogg ligger numera i favoritpåsen!

  • Taxar är underbara!! Jag fick höra av en gammal farbror hos veterinären en gång att ”i varje tax bor en liten männsiska” och det tror jag stämmer… haha.
   Vad kul att du gillar min blogg och att den fick bli en favorit! Välkommen hit 😀

 4. OOOOh, no, no, no, no!!!!!
  Menade inte alls så…:-(
  Har följt din blogg rätt länge och du och din familj är störtsköna!

  Förlåt om jag uttryckte mig klumpigt. Det var inte min mening!

  • Ingen fara 🙂 Jag såg att det var din första kommentar för jag var tvungen att godkänna dig, så jag trodde att du var ett sådant där troll som hoppade runt på bloggar och spred dålig stämning. Men jag tog inte illa upp ändå, tänkte bara vara lite ironisk. Ingen fara alls 🙂
   Kram på dig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *