Trebente Willy

Jag vet inte om det är för att jag är lite udda själv men jag gillar djur som är lite udda. Eller som inte är riktigt som de ska… Som Honken till exempel, vår efterblivna katt (ja, han är efterbliven på riktigt). Eller vår döva katt Siri som vi hade tidigare.

Nu har jag en trebent mus.

Han hette Lilla E förut men han har fått byta namn till Trebente Willy. Han är såååå söt och verkar inte bry sig om att han bara har tre ben. Han är mycket mindre än de andra men i övrigt mår han bra.

Kolla bara, söt som socker.

Undrar var det blir härnäst? En enörad kanin? En vinglös undulat? Eller en smart dotter?

Time will tell…

(om ni inte vill ha en smart dotter så kan ni klicka in er här, bästa sättet att vara säker… Snabbt och enkelt)

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *