Älskade Göteborg, nu är vi här!

Nu är vi i Göteborg! Trots att det var 14 år sedan vi flyttade härifrån så känns det fortfarande som att komma hem när man kommer hit. Men sedan känns det som att komma hem när man kommer hem till Ör också så klart.

Resan upp gick kanon och JAG HAR MED MIG VÄSKAN!!!! 😀 Till råga på allt har jag med mig MIN väska och inte någon annans. Amazing!

När vi kom till stationen så var frågan om vi skulle ta taxi eller spårvagn till Rubinen. Det är smidigt att ta vagnen men vi har våra stora väskor och jag är lat…. Så vi gick bort till taxistationen och fram till en taxi från Taxi Göteborg. Vi frågade om ett pris upp till Hotell Rubinen och han svarade lite svävande att ”nja… en hundring eller två, eller mer”

– Öhhhh, jag vill ha ett pris, sa jag. Vad kostar det?

Men det kunde han inte svara på så då sket vi i honom och gick vidare till en Taxi Kurir som stod strax brevid. Där träffade vi supertrevliga och genomsnygga Ali. Han gav oss ett fast pris direkt och vi åkte iväg. KANON! Supertrevlig och bra service! Så ska det vara!

Så HISS till Taxi Kurir och DISS till Taxi Göteborg!

Sedan kom vi till Scandic Hotell Rubinen på Avenyn. Världens trevligaste och sötaste tjej i receptionen tog emot oss och vi fick vårt rum. Och vilket rum sedan…. Vi fick en svit på takvåningen. Sviten heter ”The Flower Room” och det stämmer verkligen.

Här är blommigt överallt och så underbart fint! Här kommer en film så klart!

Watch this video on YouTube.

Vi fick en fin liten överraskning på rummet, ett härligt fat med frukt och godis samt en flaska vin och en loka.

Jag dricker inte ens vin egentligen men vad tusan… Det såg så gott ut! Så nu har jag pimplat vin (hela tre klunkar), målat naglarna och parkerat Babbelpellen i soffan framför TV’n.

Vi ska upp kl 6 i morgon bitti så nu ska vi snart lägga oss och sova. Men man kan ju inte säga annat än att resan börjat bra än så länge!!!

WE. LOVE. IT!!!

Glöm inte att ni kan följa oss även via Babbelpellens blogg. Idag blev det bara ett kort inlägg från honom för det blev så sent men det kommer mera 🙂

 

7 svar på ”Älskade Göteborg, nu är vi här!

 1. hahaaa…..
  Du bor ca 1 kvarter från min Snuttis inatt som idag flytta in i sin skitiga lägenhet (inte städad på 3 år) så blir det när de hyrs ut. Den ligger bakom ert hotell å de städar förfullt. Blått i hennes hår håller inte många timmar, stackaren hon har försökt men det fastnar inte tyvärr.
  När Om ni far med färjan till Denmark så åker ni förbi Stjärnöga som bor på en liten ö vid utloppet. Hon har besök av Klippan och Piggöga med mina 2 barnbarn inatt. Så mina barn å barnbarn är i Götet inatt nu när även Bondmoran är i stan.

  Nu skall ni ha en underbar semester å du har kollat med Jordbruksverket om införsel av djur och kryp???

  Kram 🙂

 2. ÅH vad fint!!! Lycko er!!!
  Och vad gött att ha med väskan för omväxlings skull! 😉
  Men vad ser jag – dricker hon vin?! 😉

  Ha det underbart!!!

  • Ja men visst!! Tre hela klunkar och sedan snurrade hela rummet så jag fick lägga ner…. Men det är ju lite gott ändå. Love you!

 3. Pingback: Slutsummering Bloggbussen 2012 | Bondmorans Blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *