Danmark nästa!

Godmorgon världen! Det lät sjukt hurtigt men jag känner mig rätt så hurtig än så länge…

Jag har sovit som en stock i natt men vi hade lite svårt att somna för vi bara skrattade och busade hela tiden.

Men först hoppade vi in sängen så klart!! Det måste man göra!

Watch this video on YouTube.

Den här sängen fick klart godkänt!!!

Att kliva upp kvart i sex är ju ingen höjdare men det är ju sovmorgon jämfört med hemma… Då kliver jag upp kl 05,15 varje morgon. Jag hoppade glatt in i duschen o väntade på varmvattnet.

Och väntade.

Och väntade…

Vattnet blev ljummet men inte mer. Jag vill ju ha VARMT!! Jag vill duscha så varmt att huden blir illröd och har lust att ramla av och flytta över till någon söt eskimå istället.

Men det blev bara ljummet så jag stålsatte mig och klev in och tvättade mig så fort jag kunde. När jag sköljde av mig så kom det!!!

Varmvattnet alltså…

Åh herre min skapare vad skönt det var. Så då var jag tvungen att stå kvar tills skinnet var rött och flyttansökan inlämnad. Underbart!!!

Men helt plötsligt var det ont om tid så jag rusade in och sparkade upp Babbelpellen och packade ihop våra prylar.

Nu sitter vi på bussen på väg till Varberg. Vi har en underbart fin buss och en supertrevlig tjej från Stena Line som tar hand om oss.

Jag njuter järnet!!!

8 svar på ”Danmark nästa!

  1. Hahaha, skrev nyss på Babbelpellens blogg ”Hoppa nu ordentligt i sängarna!” och vad ser jag här?! SJÄLVKLART hoppar ni i sängarna! Hahaha! Underbart!

    Fasen vad avundsjuk jag är!!

    • Klart vi gör!!! Måste ju hoppa in dem och se att de är okej 😀 Saknar dig!! Önskar du vore med, du hade varit som kaviar på en gräddtårta <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *