Oops, I did it again…

Ja, vad ska man säga… Att jag är fantastisk kanske? Eller helt enkelt helt otroligt klantig? Eller sanslöst tankspridd?

Jag gjorde det idag igen. Ramlade i lagårn altså. Med buller och bång.

Var ute i lagårn för en stund sedan (jo, vi bönder är i lagårn även på nätterna för våra kära kor har ju inte riktigt förstått det fina med att kalva på dagarna….). Mjölkade ur kon och fick in kalven i en kalvbox, så långt gick allt bra. Tog med mig en spann med mjölk in i boxen och tänkte att nu är jag ju smart nog att komma ihåg att ha pallen på mig! Haha, mig ska den inte lura igen….

Satte mig tillrätta i boxen och började ge kalven mjölk. Det är bara det att golvet i kalvboxarna är ju trall…. vilket gjorde att pallen såklart åkte rätt ner igenom springan och jag for (precis som igår) rakt baklänges ut ur kalvboxen och ner på golvet och hällde all mjölk över mig… ÅÅHHHHH…. Jag blir så trött på mig själv!!!!

Jag ska ju i ärlighetens namn säga att det har hänt förut… Och då tänkte jag att ”kom nu ihåg det att INTE använda pallen i kalvboxarna utan sitt på utsidan i så fall”. Och det kom jag ju ihåg… NOOOOT!!!

Så nu är väl min förnäma bakdel lika blå som min arm blev i går. Bildbevis har ni här nedanför (inte på bakdelen dock…). Notera hur kära kon lyckades trampa strax nedanför armvecket och sedan glida ända ner till handleden och ut på ovansidan handen (som dock inte syns på bilden). Duktig kossa!!! Verkligen!! Eller ja…. duktig mjölkerska kanske jag ska säga…

Jag vet inte om jag egentligen är ämnad för ett jobb i lagårn men jag vet inte vad som vore säkrast i mitt fall? Frimärkssamling kanske?

Jaja, det var allt för idag. Nattinatti gott folk! <3

4 svar på ”Oops, I did it again…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *