Bondmoran om barnarbete

Jag tycker att barnarbete är skitbra! De är små och smidiga, billiga i drift, lätta att flytta på när de är i vägen och har ingen aning om vad som är en bra lön och inte.

Helt amazing! Kolla bara:

Watch this video on YouTube.

 

Igår kväll jobbade Babbelpellen 2 timmar i lagårn för 50 penningar.

Det passar min tomma plånbok perfekt! Så har ni några billiga barn till salu så är jag intresserad. Hör av er med storlek, kapacitet och pris.

 

10 svar på ”Bondmoran om barnarbete

    • Ja om jag jämför med var en vanlig dräng kostar i lön mat o husrum så lovar jag dig att min Babblis är betydligt billigare 😉

  1. Barn å barn, jag vet inte, men hon kmr ju alltid va mitt barn iaf 😉 Liten å smidig så hon tar sej in i alla trånga vrår. Eftersom hon är 22 så har hon ju ett riktigt jobb så jag vet inte om jag kan skicka ner henne till dej annat än för en helg 😉 Sen har vi ett perfekt jobb för henne här hemma. Vi kan välja att ta hit nån som gräver bort all jord runt en brunn, a x antal tusen, eller skicka ner en liten liten dotter som tätar hålet från insidan 🙂 PERFEKT med småväxta ungar! Själv skulle jag nog fastna eller få panik, haha.

  2. Alltså, jag har ju en hel hög. De kan få komma och arbeta bara mot uppehälle. Så sätter jag mig och mumsar lite choklad och dricker cola och målar naglarna och leker att jag är Bondmoran, typ, fast i ett tomt hem med bara svartvita kaniner och inga kossor, och inga små barn… *drömmer*

    • Kalasbra! Bara skicka hit dem 😉 Men du, kanske vi kan byta? Ett tomt hem med svartvita kaniner, inga kossor och inga barn – DET LÅTER JU UNDERBART!!! 😀

  3. Ett varningens ord, dock. Tre av de fyra pratar var och en lika mycket som Babblis. Så man kanske får använda munkorg eller muta dem med tuggummi eller så, för att få lite arbetsro själv medan de jobbar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.