Glada fötter o tjuriga kossor…

TJURiga kossor… Hörde ni vad fyndig jag var! Mitt ordvrängeri känner inga gränser. I RULE!!

Idag är det klövverkning här på gården.

image

Jag leder (sliter o drar) kossor in o ut ur lagårn. Det är ett hårt jobb så det är väl inte konstigt att man måste sätta sig i skuggan i trailern och ta igen sig ibland…

image

Stackars stackars mig.

6 svar på ”Glada fötter o tjuriga kossor…

  1. Det är inte ett dugg synd om dig:))) du har ju världens bästa jobb!! Så klaga inte, vi andra (läs jag) står (när jag inte är mammaledig) på fabrik, instängd hela dagarna, UTAN chips och cola!!! Och bara längtar till att få leda kor:))) så njut!!

  2. Ja det är för och nackdelar med alla jobb. Själv jobbar jag inomhus mellan 7-4 och flyttar böcker men jag trivs ganska bra med det. Så det går ingen nöd på mig, trots att det inte serveras varken chips eller cola 🙂
    Tack förresten för tipset på kameran. Jag har också en sån nu. Väntar bara på semestern så jag kan ge mig iväg ut och fotografera.

    • Ingen chips och ingen cola??? Hur överlever du? :-O Jag tror du kommer att bli jättenöjd med kameran, den är kanon 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *