Nu är vi alla avslöjade!

Alltså… jag har alltid trott att jag har varit ensam om denna lilla egenhet. Jag har skämts lite för mig själv och inte vågat tala om det för någon.

MEN så kom den fantastiska Robbie Williams in i mitt vardagsrum och talade om för mig att jag minsann INTE ALLS är ensam om det. Han gör likadant! Och på sättet han sade det så verkar det som om det inte alls är något ovanligt. Att vi kanske är sådana lite till mans allihop? Sedan den dagen älskar jag Robbie Williams lite extra.

Har ni förresten sett hans ”Live at the Albert” där han sjunger låtar ur albumet ”Swing when your winning”? Oh. My. God!!! Det är helt underbart!! Jag har sett den huuur många gånger som helst. Musiken är AMAZING och Robbie är helt fantastisk så klart. (om ni inte har den så finns den på bluray HÄR och på dvd HÄR, det är ett måste att se den!)

Men som sagt, första gången jag såg den så fick jag en uppenbarelse!! Han ber publiken att plocka fram sitt allra bästa jazz-face och säger

“Now I want you all to do your jazz faces as well. Mine goes a bit like this. It’s like you’ve smelled something that you really shouldn’t have smelled, but you kind of dig it at the same time. Like your own fart.”

Och DÄR kom uppenbarelsen!! Det är inte bara jag som sitter och smånjuter av mina egna fisar!!! Det är helt normalt! Så nu vet ni det mina kära vänner! Lukta och njut, det är helt okej och ni kan erkänna det för era nära och kära utan att skämmas. Vi gör det allihop fast vi inte vågar erkänna det!

Ni kollar väl på ert eget snor i pappret också när ni snyter er? Det MÅSTE man göra!

Men man gör det i smyg så ingen ser…

Här hos Bondmoran avslöjas dock alla hemligheter! Utan pardon!

16 svar på ”Nu är vi alla avslöjade!

    • Nä, för du samlar all skit inom dig istället så det kommer ut andra vägen…. hehehehehehe (kaboooom! 1-0 till Bondmoran)

  1. Dessutom måste jag (precis som Felix Herngren i filmen ”Vuxna människor”) välja ut en person att ha sex med av dem jag möter i rulltrappan, butiken, busskön m.m.
    För att inte skapa moralpanik kan jag meddela att jag inte har sex med kreti och pleti. MEN jag måste ändå välja…

  2. Ja jag fattar inte varför folk tycker det är äckligt att kolla på sitt eget snor. Man måste ju göra det så man vet om man behöver hjälp med förkylningen. Nog fan frågar de på vc om vilken färg snoret är när man är där efter 2v nergrävd i soffan med en bal toapapper.

    • Jag tycker inte det är ett dugg äckligt när jag kollar på mitt egna men det är sjukt äckligt när andra kollar så sitt egna… haha

  3. Pingback: Fyra myter | BOV

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *