Dottern och polisen…

Jag måste bara berätta en sak som hände i våras. Nu i efterhand är det riktigt kul…

Fröken Duktig skulle ut på krogen. Problemet var att det fortfarande var en månad kvar tills hon skulle fylla arton. Då tänkte hon att ”ja men då väntar jag tills jag fyllt” …. – NOOOOT!! Istället lånade hon kompisens leg och gick glad i hågen till krogen i Växjö. Kompisarna och pojkvännen David gick in och sen var det Fröken Duktigs tur.

Självklart blev hon stoppad av vakten då tjejen på leget inte var ett dugg lik Fröken Duktig.

– Det här är inte du! säger vakten
-Joho, det är det visst! säger Fröken Duktig

Och så håller de på en stund, medan Fröken Duktig ivrigt framhärdar att det VISST är hon på leget och hur kan han med att säga något så dumt som att det inte skulle vara hennes leg…

(kan förklara för er att Fröken Duktig inte är rolig att ha att göra med när hon inte får sin vilja fram… och hon ger sig aldrig)

Det smartaste hade såklart varit att be om ursäkt och gå därifrån, men DET skulle aldrig Fröken Duktig göra så det hela slutar med att en piké med 5 st poliser kommer och tar hand om unga fröken. För hon ger ju sig inte när de kommer och försöker tala henne till rätta heller. Såklart…. Utan de får helt sonika plocka in ungen i pikén och köra henne till polishuset.

Så vid 11-snåret på kvällen ringer telefonen här hemma och en kvinnlig polis berättar att hon har min dotter hos sig och att hon har ATTITYDPROBLEM varpå jag börjar gapskratta istället för att bli upprörd och arg vilket den stackars poliskvinnan hade hoppats på. Jag hör besvikelsen i hennes röst när hon frågar om jag kan gå med på ett trepartssamtal för att slippa åka ner till växjö och vara med på förhöret.

Okej säger jag och förbereder mig på en lång natt…

Förhöret pendlar mellan mig och Fröken Duktig och jag får hela tiden försöka sudda bort bilden framför mina ögon på när hon sitter där med näsan i vädret framför polisen och minsann inte tänker ge upp utan fight… Suck, den ungen alltså…

Jag försöker så gott jag kan att släta över när hon talar om för polisen hur fel alla har betett sig och att hon minsann inte borde vara där.

Polisen frågar sedan vad hennes pojkvän heter. Hon svarar hans namn men lägger sedan till:

-Åker han också dit för det här??
-Nej då, svarar polisen.
-Det var tur det, svarar Fröken Duktig uppnosigt. -För då hade jag sagt ETT ANNAT NAMN!!!

*tyst nu unge tänker jag febrilt, annars får du spendera natten i finkan*

Till slut är förhöret i alla fall slut och fru polis bestämmer att jag får lov att komma och hämta min unge. Hon är antagligen så trött på henne att hon har lust att slänga ut henne genom fönstret men bestämmer sig för att det antagligen bara blir ändå värre då.

Så jag åker och hämtar Fröken Duktig som sitter och väntar innanför låsta dörrar med armarna i kors, näsan i vädret och ena benet över det andra, irriterat sparkandes upp och ner.

Det är min dotter det….

Vill ni slippa liknande problem i framtiden vet ni vad ni ska göra!! Här är en länk…


Vill ni slippa liknande problem i framtiden vet ni vad ni ska göra!! Här är en länk…

 

2 svar på ”Dottern och polisen…

  1. HAHAHA men jag hade ju RÄTT:… tänker minsann inte göra de lätt för sånna som förstör för mig :’) haha.
    Kondomannons mamma…..HAHAHA

    • Haha, jag VET du har alltid rätt!! 😉 Älskade unge <3
      Ja, det passar väl perfekt med kondomannons…. Du har väl köpt? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *