Koskit vs Ginger Rogers

Jo men ni kan ju se mig framför er när jag går i lagårn och skrapar skit och mjölkar kor. Eller hur. Det har jag ju skrivit om så många gånger och ni har sett bilder.

Men på söndagar sker min transformation till Ginger Rogers. Då åker jag till dansklubben Swing i Växjö och dansar Quickstep, Vals, Slowfox och Tango. Men även Rumba, Chacha, Samba och Jive.

SKITKUL!!!!

Och det är ju sådana kontraster. Först går jag här och ser ut som skrutt och skrapar skit och sedan åker jag och leker Ginger Rogers några timmar.

Det är UNDERBART!!! Me like!! Man svävar runt och kan låtsas att man är vackrast i världen och att man dansar som en gudinna. (men man behöver ju inte fråga vad andra tycker för då faller ju liksom hela grejen…. bättre att leva i lycklig ovisshet.)

Lite hjälp till att känna sig snygg, smal och vacker är ju inte fel heller. Med glimten i ögat fast helt sant så är mitt sätt detta. Klicka er till första sidan, länken kom inte riktigt dit jag ville.

Nattinatti go’ vänner!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *