Ibland finns inget bra svar…

Det händer mig titt som tätt… En konversation kommer till den punkt när det liksom inte finns något bra svar.

Tex:

Jag var ju och tatuerade mig häromdagen och gjorde då ett självporträtt fast jag som ödla. Under tiden jag sitter ”under nålen” så kommer Gustav (min 10 åriga son) in och hälsar på och babblar som vanligt. Frågar 10 000 frågor till stackars tatueraren som tappert försöker svara på allting.

Gustav: Gör du många porträtt?

Tatueraren: Ja, det är min specialitet så det gör jag rätt mycket.

Gustav: Coolt! Är det många som gör självporträtt?

Tatueraren: Nej, detta är nog mitt första faktiskt. Det är nog bara de mest egocentriska som gör det.

Jag: ….

 

2 svar på ”Ibland finns inget bra svar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *