Kossor på natten…

VARFÖR har kossor fått för sig att det är så mycket roligare att kalva på nätterna??

Kan de inte kalva på dagen när man ändå är igång liksom? Jag ska ju inte påstå att jag är sådär vansinnigt sugen på att vara ute och ta emot kalvar och mjölka råmjölk just nu. Skulle mycket hellre krypa ner i en go säng med Bonden, Korvhunden och Kattskrällena just nu.

Helt klart! Någon som har något att invända?

4 svar på ”Kossor på natten…

  1. Åh nej jag känner igen mig och håller fullständigt med dig… Tycket dom kan hålla sig till dagarna, så man får lugn å ro på nätterna. Har själv jobbat i lagård i 5 år, som tur är så satt ju mjölkningen i ryggmärgen, för man var ju allt annat än vaken när det hände 🙂

  2. Om det nu är till någon tröst kan jag meddela att hästar fungerar likadant. Har hittills fött upp 11 föl under åren…. alla födda på natten. Suck!!!

    • Haha okej. Då vet jag att jag inte är ensam i alla fall… Jag har bara fått 1 föl och det kom också på natten 🙂 Undrar varför det är så?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *