Ni har väl inte missat?

Det finns en bild som cirkulerar på facebook just nu. En bild som säger allt och som borde få oss att stanna upp och tänka till. Jag hoppas och antar att ALLA som ser bilden får sig en tankeställare. Det är så lätt att bara låtsas som ingenting och ”glömma” allt elände.

Men vi kan faktiskt på ett enkelt sätt hjälpa till!!! Det kostar oss så lite och det gör så mycket. Jag vet inte om ni sett min länk längst upp till höger. Oftast rullar man nog bara förbi, ”det är inget för mig”.

Så nu lägger jag den i ett eget inlägg för jag tycker det är viktigt!! Jag har inte mycket pengar över varje månad (jag är mjölkbonde liksom… say no more…) men nog tusan har jag råd att lägga en liten slant varje månad när jag vet att det gör så stor nytta.

Klicka in dig här du också och visa att du är en varmhjärtad och god människa.

Jag tackar på förhand och hoppas ni ställer upp ni också! Dela detta inlägg med andra!!! Jag lovar att rapportera hur mycket vi kommer upp i och hur många som hjälper till!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.