Gnällspiken är igång!

När jag började blogga så lovade jag mig själv att INTE under några omständigheter gnälla över att jag är sjuk (läs här om ni inte vet).

Men shit, här kommer det ändå.

Fasen vad trött jag är på detta!! Jag tycker att allt har gått framåt senaste året eller åtminstone legat på en jämn nivå men sista två veckorna har varit riktigt SKIT! Jag orkar ingenting och jag klarar inte av de enklaste saker. Kunde inte ens åka på återbesök till Ögonlasern igår utan fick lämna återbud. Älgjakten i år är bara att glömma, har inte fixat att gå på mötet eller vara med på passröjningen.  (gnäll gnäll gnäll….)

Att träffa folk är uteslutet, åka och handla är värre än ett maratonlopp. Hjärtat bankar och slår som om det försöker rymma ur bröstkorgen och flytta till Nya Zeeland bara jag tänker på det.

Jag är totalt ”oanvändbar”. Och det är jag inte van vid, jag är inte sådan som person, jag är driftig, full i fart, alltid nya projekt på gång osv. Så det känns SKETAKASS att vara sån här! Jag är som en sådan där hård o torr disktrasa som ingen använder för den suger inte upp nåt ändå.

Okej, nu har jag gnällt klart och jag lovar att inte göra om det. Nästa inlägg ska vara som vanligt. I PROMISE!!

Jag vill inte ha medlidande eller tröst, det är det värsta jag vet. Men ge mig gärna en spark i röven. Det kanske hjälper.

Kick on…

6 svar på ”Gnällspiken är igång!

  1. Skärp dig o se allt det du faktiskt gör som är bra! =/ Man får sina svackor med jämna mellanrum, men du får bita ihop o utmana dig sjävl. Ibland ger man upp lite för lätt tyvärr. Jag vet att det är lättare sagt än gjort, kämpar själv periodvis mot/med mig själv om de mest triviala saker… Det är så man skäms ibland när man har sina bra perioder o tittar tillbaka på sina dippar… Men bryt ihop, bit ihop o gå vidare! Peace, love & understanding! <3

    • Helt rätt!!! Det är sällan jag deppar ihop faktiskt, men sista två veckorna har verkligen varit skit. Men det hjälper ju sannerligen inte att vara pessimist så TACK FÖR SPARKEN!! 😀

  2. En kick in the ass från oss i Lindome!
    OCH fortsätt skriva, för det är du grym på! 😀 Så superskojig! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.