Fit for fight!

Woho!! Idag är jag glad igen efter deppdagen igår. Lovar att inte skriva om sån skit igen! Mår lika kass fortfarande men det är lättare att må kass om man är glad, eller hur 😀

Jag har tänkt lite på det där med äktenskapstycke. Visst är det så att man växer ihop mer och mer för varje år (vi har varit gifta i hmmm… 17 år nu). Man tänker mer och mer likadant och gör saker mer och mer på samma sätt. Fast inte allt som tur är….

Jag slänger inte strumpor över hela huset eller lägger in osten i kylen utan plastpåse runt så den blir som en torr skosula…

Däremot har jag märkt att många småsaker blir mer och mer likt. Typ som hur man säger vissa ord, som tex Kebab. Självklart heter det Kebaaab och inte Keeebab. Eller hur? Men nu helt plötsligt märker jag att jag också säger Keeebab, och blir vansinnig på mig själv varje gång!

Fast våra TV vanor kommer aldrig att bli lika. Martin älskar program som ”allsång på skansen”, ”stjärnorna på slottet” och andra ”trevliga” program. BLÄÄÄÄÄÄ!!! Det suger och jag får kryp i hela kroppen när jag ser på det. Jag vill se på skräckfilmer eller Big Brother typ. Utvecklande och karaktärsdanande program…. som innehåller djup och mening… (eller not).

Men en riktigt WIERD sak är att till och med mina fisar börja låta som Martins. DET är lite skrämmande…

Här är en bra skräckis förresten (klicka på bilden):

2 svar på ”Fit for fight!

  1. Hihihi,,,,stort skratt! Jag höll på att sätta moroten i halsen när jag läste om dina fisar! Du är helt suverän på att skriva!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *