3 fucking liter!!

Tycker ni också att det blir vääääldigt mycket mjölk på bordet när man välter ut ett ynka litet glas mjölk?

Sitter det liksom en liten elak trollkarl under varje köksbord och viftar till med sin lilla pinne (nej det var inte så perverst som det lät, jag menar trollspöt!) så att de ynka 1 eller 2 dl mjölk som var i glaset blir till ett par liter?

Då kan jag berätta för er att när man häller ut hela innehållet i en mjölkkanna som rymmer 3 FUCKING LITER, då blir det en hel jäkla sjö både på köksbordet och golvet kan jag lova!! Då rinner det in under kylskåpet, under köksskåpen, på stolsdynor, och det är nästan så man kan ta sig ett morgondopp i köket… INTE KUL!!! INTE ETT DUGG KUL!!

Speciellt inte när man har försovit sig och Babbelpellen ska med bussen om 10 minuter. Då är det inte precis så att man ropar YIIHAAA och gör vågen i köket…

Det är redan vågor på golvet… (hahaha…okej, den var dålig).

Om ni undrar hur lång tid det tar att disktrasa upp 3 liter mjölk så kan jag tala om att det tar väääääldigt mycket längre tid än det tog att hälla ut den. Så kan man väl säga.

 

 

3 svar på ”3 fucking liter!!

  1. hej vad då tre liter du vill inte torka upp efter mej om det går illa för mej när jag är ute på vägarna jag har 3-5 ton med mej av det vita guldet men jag hoppas att det gick bra att torka upp för jag vet att det inte är kul att göra ha en bra dag .med mvh bosse ps jag ringer när det välter för mej sä kan du få ett bad i fil grädde mjölk ock så vidare ds

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *