Snefejs!!

 

Det är en av våra kor i lagårn, ko 469, fast vi kallar henne Snefejs. Kolla på bilden nedanför så förstår ni varför. Och jag har inte tagit ett galet kort, hon ser faktiskt ut så på riktigt. Skitful!! Verkligen!

Hon är en sådan kossa som snoozar (läs inlägget här om ni inte läst det). Men hon är också en sådan kossa som drar ut slangar, käkar upp kotavlan, trampar på mjölkorganen, vägrar gå när man ska leda henne osv osv. Och hon är OOOOTROLIGT urbota korkad. Men hon är aldrig elak, sparkar aldrig, slåss aldrig med svansen i nyllet och slår en aldrig i yatzy. En bra ko trots allt.

MEN hon är den snällaste, fulaste och mest korkade ko vi har i lagårn.

Hon har inte alla spenar i juvret om man säger så…

 

1 svar på ”Snefejs!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *