Tony Irving, here I come!!

Jag fick ett erbjudande genom dansklubben nyligen att gå en kurs för Tony Irving. Jättekul såklart!! Men nu är det MIG vi snackar om här va…. Inte någon normal kotte. Fixar jag att åka dit? Fixar jag att hålla mig på benen fyra hela dagar (två i höst och två i vinter) och hålla koncentrationen utan att bryta benen av både mig och den stackars sate jag dansar med?

Inte helt säkert. MEN jag har anmält mig och tänker ge mig tusan på att åka dit och göra det bästa av det!

Här ska chachas och valsas så det står vilda till! Wohooo!!

Håll i hatten Tony!!! Here I come!!!

 

6 svar på ”Tony Irving, here I come!!

  1. Tänk på att du är mycket piggare nu än senast du fick chansen att vara med. Du klarar allt bara du bestämmer dig för det. Kram darling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *