Blir jag arresterad nu?

Kap Verde, Sal, Santa Maria. Dag 1 del 3

Det här med flygplansmat är sjukt underskattat tycker jag. Jag GILLAR flygplansmat! Den är god och det är precis lagom mängd. Smakar lite barnmat typ och det är ju skitgott.

flygplan mat flygplansmat gott

Nu har vi precis mellanlandat på Gran Canaria och tankat. Inte passagerarna, utan planet. Passagerarna tankar sig så bra själva.

gran canaria flygplan vy från luften

gran canaria las palmas från luften flygplan

Det var 21 grader och soldis här. Nu har vi lyft igen och är på väg mot Kap Verde, där ligger temperaturen på 27 grader just nu. GÖTT MOS!!

Jag gillar inte att lyfta och Vanish gillar inte att landa. Då gömmer hon sig tills vi är på backen igen.

flygplan landning gömmer sig

Dessutom får hon ju inte röka på 9 timmar, men hon har nödlösningen stadigt i näven.

snusdosa general hand nagellack

Nu blir det snart mat igen, man äter hela tiden tycker jag. Det hjälper ju inte direkt…. Jag menar det där med överhänget över bikinitrosan. Jag kan meddela att jag inte kommit någon vart med mina magövningar i lagårn, där dallrar lika bra fortfarande. Skit också! Här köper man en snygg bikini och så kommer den inte synas pga av massa daller.

Men strunt samma, än så länge har vi kläder på oss och njuter för fullt av resan.

barn mamma flygplan

En annan sak förresten… Kan man få böter för sånt här?

IMG_4826

24 svar på ”Blir jag arresterad nu?

  1. Japp klotter räknas som skadegörelse kan bli dyrt, lika så att blogga med mobilen utomlands kan bli en dyr historia för plånboken.

  2. För det där klottret så hamnar du på något kallt ställe, typ nordpolen. Jag sa ju att du skulle byta in biljetterna :-).

  3. Aj aj du..var du nervis….ser ut som nagellacket har fått stryk.Du har väl inte glömt nagellacken hemma:) Jag älskar med…nagellack

  4. ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nån som öppet vågar medge att flygplansmaten e god. Nu kan jag oxå lugnt säga d högt 😀
    Hoppas ni har d superduper, fast d har ni ju 😉
    snöiga kramar från åååbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.