Har ni flytt?

Nej då, det vet jag att ni inte har. Vi är fler än någonsin här inne! Och det är superkul så klart, välkomna hit alla nya!

Men vad tusan har hänt med kommentarerna?? Det sista har kommentarerna rasat i antal med besökarna har ökat. Jag har fått mail om att det inte GÅR att kommentera så nu ber jag er om en tjänst!!

SNÄLLA, ni som inte kan kommentera, skicka mig ett mail på bondmorans@hotmail.se och skriv vad som händer när ni försöker samt vilken webläsare och vilket operativsystem ni använder så ska jag se om jag hittar något samband.

Nu kommer det strax ett nytt inlägg från Kap Verde, jag sitter och filar på det nu 🙂

 

 

34 svar på ”Har ni flytt?

 1. Näädå vi har inte flytt, och här funkar det att kommentera. På tal om Kap Verde så är det perfekt att läsa dina reseskildringar eftersom vi också har planer på att åka dit senare i vår!! Kram

  • Åh, tur… haha.
   Åh, då måste du berätta hur ni har det och skicka bilder! Ska ni vara längre än 1 vecka så rekommenderar jag absolut att även åka till de andra öarna, jag önskar att vi kunde gjort det också!

 2. Undrar om du inte filar på dina naglar för de blev väl förstörda med alla äventyr och SALT!!! 😎

  Jag har däremot problem med Internet!!! och jag som aldrig somnar före småtimmarna gav upp 23 tiden igår och nattade! Å vad jag längtar på fibernät!!! Ja, ni får stanna kvar Sportlovsfirare bara ni shoppar loss häruppe och inte kör Internet så mycket!!! 😉

  • Great! Det verkar vara väldigt olika vad de som inte kan kommentera sitter med för dator, jag kan inte se något samband alls dem emellan, får hoppas det löser sig! Tack för att du testade 🙂

 3. Jag testar att kommentera och har inte en jädra susning om vilket operativsystem och version jag försöker med…
  Men jag gillar din blogg ändå!

 4. På min privata funkar det att kommentera. Men på jobbets med den senaste windows 7 versionen funkar det inte. Dock har en del annat försvunnit iom uppgraderingen. Så jag vet inte om det är något sådant som har hänt……..

  Dessutom kommer jag nu vara på resande fot i tjänsten de närmaste två dagarna. Så mig behöver du inte efterlysa.

 5. Etta tvåa ! Etta tvåa ! Testar !
  Men mest har jag inte haft ork att kommentera, tyvärr. Dels har det varit väldigt mycket att läsa, intressant och kul för all del. Och sen har det varit lite mycket i det som kallas livet. Men jag kommer igen. Var så säker !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *