Att skita med och i kärringen

 

Kap Verde, Ön Sal, Santa Maria. Dag 3 del 4

Hm, om man är på en restaurang i Espargos på Kap Verde och känner att man behöver gå och pinka lite, då bör man ta av sig sina solglasögon först.

Varför då? undrar ni då.

Jo, för annars kan det bli så att man går in på toaletten där det finns två bås, ett för damer och ett för herrar, och där det sitter ett äldre äkta par på varsin toalett. När man då kommer in med sina solglasögon så tycker man att det är fasligt mörkt där inne så man försöker tända lampan. Som så klart redan är tänd. Vilket innebär att man släcker istället.

Då börjar den äldre damen att skälla på något konstigt språk till sin äkta hälft. Han försöker förvirrat förklara för sin kärring att han inte gjort något men det lyssnar hon inte alls på utan fortsätter att skälla ända tills den korkade Bondmoran tänder lyset igen.

När damen sedan kommer ut från sin toalett så får hon hjärtsnörp när hon ser en Bondmora stå där och vänta , det är nästan så att Bondmoran får ge konstgjord andning där en stund. Men artig som hon är så ber hon om ursäkt för ljuset varpå kärringen faktiskt börjar skratta lite och babblar vidare på sitt mysko språk och pekar och skrattar in mot den andra toaletten där den stackars äkta mannen fortfarande sitter och klämmer.

Så om ni ska in på en restaurang i Espargos på Kap Verde så ta av solbrillorna!

Det blir så mycket enklare då för nödiga äkta män.

 

12 svar på ”Att skita med och i kärringen

  1. Hahaha, min moster gick ur bilen för att kolla varför det var så himla dåligt lyse när hon skulle åka hem från oss en kväll, men hittade inget fel förrän hon kom hem och upptäckte solglasögonen på näsan. Du är alltså inte ensam! 😀

  2. Jag förstår verkligen varför bonden valde att stanna hemma… Är det så konstigt att skräpfian är konstig? Hon brås väl på sin mor….:-).

  3. Haha det misstaget gjorde jag en gång. Var i Australien och road trippade lite och hade solglasögon på mig. Det blev jävligt mörkt tills jag insåg att jag hade solglasögonen på mig. Jesus vad ljus det blev när jag tog av mig dem 🙂

  4. Nio av tio magsjuka är blöta baddräkter, och vissa är känsligare ibland. Ren fysik, när vattnet dunstar i solen kyls kroppen av. Antar att i och ur plurret var era favoritaktiviteter?

    • Hm, det kan nog ligga något i det faktiskt. Jag är duktigare på att byta om än flickorna, de går helst i bikinin hela tiden, även när man går och lunchar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *