Nu är hon 18, skitungen

Idag var en bra dag så då passade Vanish på att fylla 18 bast! Vi passade på att krångla av oss våra linnen och shorts, krångla på oss finkläderna och kladda på några lager spackel för att dölja våra knallröda nunor. Jag lyckades få ner min stackars rödbrända svullna lekamen i ett par vråltajta byxor som gjorde att jag fick sitta bakåtlutad resten av kvällen… suck. Varför utsätter man sig för sådant?

finklädd tajta byxor svarta

Hur jag ska kunna få ner någon mat när magen sitter uppe vid hakan vet jag inte men what the fuck… Jag får väl göra som hamstrarna och samla det i kinderna och sedan svälja när jag kommer tillbaka till hotellet? Eller kanske smyga in på restaurangens toalett var 5:e minut, knäppa upp byxorna, låta magen ramla ner och svälja.

Fast då kanske jag inte får ihop dem igen?

Vi käkade på restaurang La Villa i Santa Maria, en fin restaurang med trevlig personal och bra mat, som ligger precis vid stranden. Inte maten. Resturangen! (jag borde nog gå en kurs i meningsuppbyggnad…).

kap verde sal santa maria restaurant la villa restaurang

Jag och min fina Babbelpelle:

kap verde sal santa maria restaurant la villa restaurang 1

Mina vackra flickor:

kap verde sal santa maria restaurant la villa restaurang 2

Babbelpellen har tjatat om att få äta den Kap Verdianska hummern hela veckan så nu lät jag honom få den, vi skulle ju fira trots allt.

Kap verde santa maria sal restaurang la villa grillad hummer

Tror ni han tyckte om den?? NÄ!!! Skitunge… Men Skräpfian ställde upp och mumsade i sig hälften. Tur att det finns en slasktratt i närheten när man behöver den.

Själv käkade jag bläckfisk igen. Alltid gott!

Kap verde santa maria sal restaurang la villa bläckfisk a la kap verde

Trots att magen satt uppe under hakan så lyckadeds jag få i mig nästan alltihop utan att använda hamstermetoden, så länge jag satt bakåtlutad så gick det rätt bra.

Om Babblis har tjatat om hummer hela veckan så har Vanish tjatat om Strawberry Daqiry och Piña Colada hela veckan, men vi har inte hittat något ställe som har dem. Här hade de Piña Colada!!! Så det valde hon till efterrätt vilket kyparen tyckte var sjukt kul…

Kap verde santa maria sal restaurang la villa piña colada

Vi andra valde vanliga efterrätter.

Babblis ”Heart of chocholate” med någon god creme runt. Han som dekorerade med den där krämen hade nog hemskt roligt…

IMG_5336

Skräpis tog Chokladmousse med jordgubbsyoughurt och glass. Sedan kan man ju försöka få en normal bild på Skräpis…. hon ska ALLTID göra något fånigt när man tar kort på henne. Så varsågod folket, en Skräpis precis som hon är:

Kap verde santa maria sal restaurang la villa chokladmousse

Skräpis var dock så proppmätt efter maten så hon orkade bara äta några skedar av sin efterrätt så när kyparen kom frågade han om det inte var gott.

– Jodå, det var jättegott!!! Intygade hon honom och avslutade med

– It was good!!! Taste it!!! och gesterade att han skulle smaka… Han avböjde dock…

Och så min underbara flamberade banan Kap Verde style:

IMG_5341

SÅ. SJUKT. GOTT!!! Och jag åt självklart upp alltihop, fattas bara annat. Mums!! Byxorna knäpptes upp, jag lutade mig en bit till tillbaka och tryckte ner alltihop och hoppades att jag inte skulle spricka när jag reste mig upp. Eller att byxorna ramlade ner.

Det vore inte första gången i så fall… Men det ska jag berätta mer om en annan gång.

Lite utsikt över stranden:

Kap verde santa maria sal restaurang la villa stranden utsikt

När vi skulle gå hem var vi så mätta så vi bestämde oss för att ta taxi de långa 800 metrarna hem till hotellet. Som vanligt så hade några grabbar fått tag på Skräpis och nu spelade hon något afrikanskt kulspel med dem och försökte övertyga dem om att hon kunde reglerna bättre än dem. Man hörde henne på lång väg ”No, no, NO!! This is how you do it!”

Vi fick gapa och skrika allt vad vi orkade för att få loss henne så inte taxin skulle tröttna på oss och köra därifrån.

När vi kom hem väntade vår lilla katt på oss så vi lät den komma in en stund.

Kap verde santa maria sal katt

Han är såååå söt och han skriker hela tiden. Hade jag haft en kattlåda hade han fått stanna inne i natt men det har jag så klart inte… Tusan att jag inte packade ner en! Här får ni en film så ni får höra honom.

Watch this video on YouTube.

 

Sedan stupade vi i säng. Typ klockan nio… Jag som är kvällsmänniska har verkligen gjort en helomvändning här nere, vi lägger oss någon gång mellan halv nio och tio varje kväll…

Hel sjukt! Hoppas man blir normal när man kommer hem igen.

 

22 svar på ”Nu är hon 18, skitungen

 1. Ni verkar ha haft det helt underbart!!! Och så är du ju hur snygg som helst! Jag är bara lite, lite, lite, lite, lite avundsjuk. 😀

  Har tyvärr inte kunnat kommentera innan, för min mobil har tydligen censurerat bort mina kommentarer. Kanske lika bra det. 🙂

  • Det hade vi verkligen!! 🙂 Och TACK!!! Haha. Bara sådana kommentarer är värt att blogga för <3
   Kul att du kan kommentera nu, fortsätt med det 😀

 2. Svullnar inte kroppen när man är gravid? Det var kanske därför som du hade svårt att komma i dom där byxorna… Dom såg ju större ut än mina…. 🙂 *hoppar undan för sparken*

 3. Du känner ju mig. Kan bara se den äckliga bläckfisken och all mask och andra trevlig parasiter katten har. Har ju hört talas om dom som varit på semester och fått i sig massa mask av de mysiga katterna/hundarna. Inte så härligt när det börjar krypa under skinnet. Men du är ju djurvän 🙂

  • Haha, jag anade att det skulle komma något sådant från dig min kära fru ”tänk om…” Men inte kan jag låta bli söta små djur när de vill ha lite kärlek 😉

  • Hahahaha, ja det skulle man kunna tro i alla fall 😉 Fast jag är rätt säker på att hon kom ur det lite större hålet… 😉

 4. Härligt att vara iväg och slippa hemska snön och kylan! Kul att läsa här, jag är själv bonddotter! Mycket god mat (okej, bläckfisken såg väl… sådär ut – men efterrätterna! Nam!)

  • Det var verkligen underbart 🙂 Och bläckfisken VAR god men jag håller nog med om att det kanske inte SER så gott ut… haha.
   Vad för bonnadotter är du?

   • Spannmåls- och skogsbonnadotter från Östergötland! =) Nu har min bror gården och jag har bosatt mig i skogen. Men det finns inget vackrare än åkrar och hagar i mina ögon!

    • Jag håller med dig fullständigt!! Fast jag vill ha skogen också…. Skulle inte trivas i ett slättlandskap med bara åkrar omkring. Jag behöver min skog <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.