Ta livet av gubben…

Jag måste berätta en sak som hände för typ 100 år sedan. Eller det var precis när jag och Bonden hade träffats. Vi hade hängt ihop någon vecka bara. Alltså för typ 100 år sedan…

Jag hade en liten etta på Högsbohöjd i Götlaborg. Jag hade inte bott där mer än några månader när jag träffade Bonden, ett par månader senare flyttade jag till honom så den lägenheten hade jag inte länge…

Men nu kom jag ifrån ämnet…

Han sov i alla fall över hos mig och jag vaknade fram på morgonkvisten av att han snarkade så taket höll på att lyfta. Jag petade lite fint på honom för att han skulle sluta men det hjälpte inte. Blåste lite på honom men det hjälpte inte heller. ( i dagens läge hade jag helt enkelt bara sparkat till honom men man var ju lite finkänsligare då…)

Så jag kom på den briljanta idén att om jag håller för näsan på honom så kan han inte snarka… Eller hur? (sen att han inte kan andas heller tänkte jag ju inte på). Tänkt och gjort, jag höll för näsan och väntade.

Självklart uteblev snarkningarna direkt men så också andningen…. Jag väntade och väntade och tänkte att nu måste han väl öppna munnen snart och andas men inget hände. Helt plötsligt slog han upp ögonen och munnen samtidigt som han drog ett djupt andetag. Han tittade på mig och skräcken lyste ren och skär ur hans ögon…

Han trodde jag höll på att ta livet av honom… Stackars min lille Bonde.

Så ni ser, mina sparkar nu för tiden ÄR snälla!! Mycket snällare än ”nästricket”.

 

2 svar på ”Ta livet av gubben…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *