Dessa svåra beslut…

Nu sitter jag här. I soffan. På min bästa plats precis framför TV’n. Med Korvhunden och Kattkräken i knät och en sovande Bonde brevid.

Precis som varje annan kväll… Lät det som om jag klagade? Absolut inte!!! Det kan inte bli bättre!!

Varmt och skönt, tyst och lugnt. Och att Bonden sover är perfekt för då slipper jag ”allsång på skansen, bonde söker fru och sån skit” Då kan jag göra vad jag vill med TV’n. Surfa runt, blogga, kolla på film eller vad jag vill.

Problemet just nu är att jag inte VET vad jag vill. Jag är lite sugen på en film. Fast jag är trött också så jag kanske skulle gå och lägga mig för jag måste göra momsen i morgon och då behöver jag vara lite pigg…

Det här är inget ovanligt, bara så ni vet!! Jag är ALLTID vankelmodig…
Mjölk eller Saft?
Stor eller liten glass?
Jeans eller Tights?
Barn eller Djur? (okej det blev båda…)

Men så är jag jämt. Vill ha kakan kvar och äta den också…

Men blogga var bra för nu har jag bestämt mig. Jag ska sova.

Nattigott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *