Hästar, hästar och mera hästar…

Nu jäklar ska alla ni hästfolk där ute få ert lystmäte… Jag håller på att lägga in ALLA mina hästar som jag hade på Östragårdens Ponnystall. De får en helt egen sida. Med bilder, lite info och filmer. Ni hittar dem under Vår Mjölkgård, Östragårdens Ponnystall och Alla mina hästar. Eller klicka HÄR.

Jag kommer lägga ut efter hand för jag kan inte lägga in alla samtidigt. Det är några hundra…

Jag kommer också att framöver göra ett blogginlägg då och då om någon av mina hästar. Så om ni köpt häst av mig och vill ha ett inlägg om dem så maila mig och berätta hur ni har det nu och skicka med lite bilder.

När jag hade stallet så fick ju hästflickorna rejsa med hästarna på åkern jämt och jag stod och filmade.

Sjukt orättvist. Jag vill ju också vara med på film.

Så här blev det då…

Watch this video on YouTube.

 

Man har inte roligare än man gör sig….

12 svar på ”Hästar, hästar och mera hästar…

 1. Du är ju för rolig! 🙂 Inte undra på att tjejerna trivdes så bra hos dig. Dom måste ofta ha fått sig ett glatt skratt av dina tokigheter 😉 Underbart! 🙂
  Och vad kul att du presenterar alla fina ponnysar som du har sålt. En av dom är ju i våran ägo. Och hon är en riktig guldklimp! 😀

  • Haha, ja vi hade allt mycket kul det kan jag ju inte säga annat… 🙂 Det kommer fler ”busfilmer” framöver. Jag har sparat det mesta.
   Ja hon är verkligen en guldklimp, och det var hon redan då <3 Kramis

  • Jag tror helt enkelt att det blev för mycket för mig och när jag gick in i väggen så försvann hästintresset helt. Hästar = jobb i min hjärna. Det roliga med det försvann. Men jag red inte mycket även när jag hade stallet. Jag är stelopererad och min rygg fixar det inte riktigt. Men visst red jag även då. Dock mest dressyr och om jag skulle visa tjejerna något eller känna på någon häst som de hade svårt med.
   Jag hade en favorit som hette Casanova. Vi var som hand i handske han och jag <3 Honom kan jag även nu sakna att rida...

 2. Kände inte igen den röda bilen som körde förbi men de måste tänkt många konstiga tankar innan de kom hem. Saknar dig sååååå. Ledsen att du inte kunde komma till växjö när vi var där. Hoppas du orkar en annan gång.

  • Ja de måste ha undrat… hahaha
   Saknar dig med darling <3 Jag hoppas vi kan få till en liten dejt snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *