Hästnoja…

Nu har jag kommit igång ordentligt…. Nu har jag lagt in ett gäng hästar till HÄR. Det kommer bli en lååååång sida ska ni veta. Men jag försöker att inte skriva så mycket om varje häst utan bara lite kort.

Vi hade sjukt mycket kul när jag hade stallet ska ni veta… Jag ska fortsätta berätta lite mer om det framöver och lägga ut lite bilder och filmer på hur vi hade det. Vi hade alltid 3-4 tjejer boende hos oss som hjälpte till med alla hästarna. Antingen så var de hos mig på prao, praktik eller bara för att de tyckte det var kul.

Alltid fullt hus hemma med andra ord…

Vid ett tillfälle var det några som frågade om jag kunde lägga ut lite på hemsidan om hur det såg ut i vårt stall. Meningen var att det skulle bli en seriös film men så blev det inte alls… Den blev helknäpp! Men jag lade ut den ändå. Dum som jag är.

Fröken Duktig var i stallet för en gång skull, med sin dåvarande pojkvän.

Här får ni se hur det (och vi) såg ut på den tiden…

Watch this video on YouTube.

 

Nu ska jag sluta prata hästar några inlägg framöver…. tror jag…

 

10 svar på ”Hästnoja…

  1. Har faktiskt suttit på häst, hade en häst tokig lärare när man gick i grundskolan hon tog ut oss till sitt stall. Red för 8 år sen på en islandhäst.

  2. Vad kul att se!!
    Och bilderna på slutet, spöket Gandalf var med på bilden där ni red bland molnen. Det var lite oväntat. Bodde han också i ert stall?

    • Jag hade 11 boxar, men alternerade hästarna med hälften ute på natten och hälften ute på dagen så jag kunde ha 22 hästar samtidgt.
      Katten hette Hong Kong (kallad Honken) men han är tyvärr död nu 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *