Don´t worry be HAPPY!

SUCK!!! Jag förstår mig inte på folk som går och retar sig på småsaker hela tiden. Som går och hakar upp sig och klagar på saker som inte är viktiga i det stora hela.

Varför inte se allt bra istället och blunda för de saker som inte är bra? Så gör jag i alla fall. Allt KAN inte vara helt fantastiskt skitbra! Allt KAN inte vara helt perfekt! Så varför bekymra sig, oja sig, klaga och gnälla på småsaker?

De människorna måste ha förfärligt tråkigt? Eller så har de för lite att tänka på. Om man tycker att det är regnigt och tråkigt väder, varför gnälla om det? Det hjälper ju inte. Passa på att slänga dig under en filt i soffan och hiva på en fantastiskt bra film istället. Och njut!

Om man tycker att trädgården tar för mycket tid att hålla ordning på, låt den växa och frodas då och gör något annat du tycker är kul. Vem bryr sig? Förutom du själv?

Något som är lite konstigt är att när du läser en dagstidning så är 80% av nyheterna om hemska saker som hänt. De skriver inte om alla BRA saker som hänt. Vill folk inte läsa det tro? Vill folk bara veta om alla hemska saker? Det tror inte jag.

Jag ska ta mig tusan starta en helt egen dagstidning där det BARA ska skrivas om alla bra saker som händer! Den första sädesärlan på våren, Golden Retrivern som blev frisk från sin cancer, Petra som färgade håret och blev skitnöjd, Landet med den friskaste befolkningen eller vad som helst som är glatt och positivt.

Vad hade hänt om vi i alla tidningar och på alla nyhetssändningar bara hade fått höra om glada saker? Hade vi blivit ett gladare folk då tror ni?

DET TROR JAG!!

Fram för lite glädje och positivitet i tillvaron!

var glad

14 svar på ”Don´t worry be HAPPY!

  1. Jag förstår inte heller varför alla (nästan) gnäller på allt istället för att bara skita i det som inte passar och lämna det därhän och göra det dom mår bra av. Jag vaknar precis varje morgon med huvudvärk efter hästolyckan för 25 år sen men varför bry sig om lite huvudvärk? Det är varken dödligt eller nåt att deppa ihop över för det går över efter några koppar kaffe. Det kunde varit MYCKET värre. 😀

    Sen det där med tidningar och nyheter, jag läser inte skiten ens för varför bry sig om nåt jag ändå inte kan påverka? Nä bättre att ägna sig åt nåt vettigt, som att fortsätta vara glad och glädja andra istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *