Korvhunden gästbloggar om bajs, regn och tamponger

Nu ÄNTLIGEN släppte matte till datorn en stund så jag kan gästblogga lite. Hon sitter där och knapprar på den där maskinen för jämnan precis som om den vore hennes…

Men nu jäklar får hon sitta någon annanstans för  nu är det MIN TUR! Och jag har mycket att säga ska ni veta. Det var ju längesedan som jag fick skriva ett inlägg. Missade ni det förra? Stackars er! Men ni kan läsa det HÄR om ni vill. Eller… OM ni vill, det är klart att ni vill! Jag liksom! Mega-kändis-korvhunden!

I morse försökte Bondmoran dra ut mig i regnet. För att BAJSA!!! Vet hon ingenting??? Det GÅR inte att bajsa när det regnar! Det går inte att göra någonting när det regnar! Man kan inte bajsa, inte kissa och inte gå framåt! Benen vill liksom inte röra sig, de är som fastfrusna i marken. Det kan väl inte jag hjälpa? Eller?

Jag tittar bedjande på henne och säger ”nu går vi in va?”

tax bosse korvhund regn koppel titta bedjande

Men Bondmoran drar i mig och säger ”men GÅ nu, det är bara lite regn”? LITE REGN???? Men hallå…. det ramlar ju full med vatten från himlen, stora äckliga blöta saker landar på mig hela tiden och då fryser hela kroppen till is. Så är det bara.

Jag är inte gjord för att gå ute i kallt och blött vatten från himlen! Jag är skapad för att ligga under en filt i soffan. Eller helst under Bondmorans täcke i hennes säng, med hennes ben lindade runt mig. DET är skönt!

tax bosse korvhund säng sova under täcke

Ibland försöker hon lura i mig att det slutat regna. Men vad hjälper det? Marken är helt kall och våt och mina stora klumpiga söta små tassar blir helt blöta och skrynkliga. ÖRK!

Nä, nu får det bli skärpning på Bondmoreskrället! Hon får fatta att om det regnar så stannar jag INNE! Så är det bara. Och jag kan knipa om det behövs. En gång vägrade jag att varken bajsa eller kissa på 1 1/2 dygn! Jag knep så det stod vilda till! Till slut var jag tvungen att gå ut i alla fall…. Men jag satte mig precis nedanför trappan, invid husväggen där inget regn kunde nå mig och pina mig.

Sedan sprang jag det fortaste jag kunde upp för trappan och in igen innan Bondmoran kunde hindra mig. För jag är smart! Mycket smartare än henne.

Men det talar jag inte om för henne! Då skulle hon säkert få för sig att lära mig massa andra dumheter. Ta bara den gången hon fick för sig att jag skulle lära mig att rulla runt! Hon hade slagit vad med Skräpfian att jag visst kunde lära mig. Hon skulle ge Skräpfian 1000 penningar om jag inte kunde lära mig att rulla runt.

SJÄLVKLART kunde jag det!! Så istället för att ge Skräpis 1000 penningar så fick hon spendera 1000 penningar på ölkorv för att få mig att rulla runt. Vem är det som är smart? Jag eller hon? HA. HA. HA!

Vill ni se hur duktig jag var så finns det film på det HÄR.

Nu tjatar hon om att hon behöver ha datorn så nu ska jag gå och rulla in mig i hennes täcke igen. Eller kanske se om dörren till toaletten är öppen så jag kan smita in och käka lite tamponger? DET är roligt!!! Jag brukar sprida ut dem över hela golvet och sedan mumsa på dem en och en. Bondmoran tycker att jag är skitäcklig och skäller på mig som bara den.

Men hon har ju för tusan inte provat!!!! Det är asagott! Hon skulle bara veta hur mycket hon missar. Har jag otur är det stängt. Men då kan jag ta kattlådan istället. Det är också gott.

Voff på er till nästa gång!

/Korvhunden

korvhunden pung sära på benen

6 svar på ”Korvhunden gästbloggar om bajs, regn och tamponger

 1. Hej Korvis. Jag heter Zigge är en Petit Basset Griffon Vendeen ( Shit va långt o märkvärdigt) drygt 9 år gammal. Jag håller helt o fullt med dig, GÅ UT när det regnar, never. Gå ut är överreklamerat tycker jag. Räcker med en gång /dag och då helst på kvällen så jag får läsa ”dagens nyheter” Annars gillar jag, precis som du, att boa in mig i obäddad säng. Min matte har kommit på att det är lika bra att jag får bestämma hur jag vill ha det, lugnast så, Hej då

  • Tjena Zigge. Vilken cool ras!! Lät lite fränare än Tax liksom…. Vi skulle trivas ihop du och jag tror jag, vi verkar vara av samma skrot och korn 😉 /Korvhunden

 2. Hej när är din vovve född och vart har du köpt han? har en tax själv och funderar på om de är från samma kull?

  Mejla mig gärna. Mvh/Anna-Carin

  • Han är född 2009-03-25 och är köpt från Jaktmaffians. Han heter Jaktmaffians Ecko. HÖR GÄRNA AV DIG!!! 🙂 Vore kul om du hade ett syskon till Bosse för jag tittade även på några av de andra valparna.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *