Goa göbbar

Musik är det härligaste som finns!! ME LÖVE BIG TIME!!! Jag är värsta allätaren, jag gillar inte inte all musik såklart men jag gillar all SORTS musik. Det finns bra musik inom alla genrer. Frågar ni mina ungar så tycker de jag har USEL musksmak förstås… Men just de här nedanför gillar vi faktiskt allihop.

Jag har en rejäl favorit som alltid får mig på bra humör och det är Kapten Röd. En skön Göteborgare (såklart…). Här en en av favoritlåtarna just nu

Watch this video on YouTube.

Jag älskar musiken och jag älskar texterna. Gillar alla deras låtar men denna är en go en.

(Gillar ni den finns den att köpa HÄR. De har dessutom mängder med rea på spel och använder ni denna koden får ni dem fraktfritt.
Kod: xY8Lfn8A  Gäller till 26 okt)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *