Vill konstapeln ha lite pizza?

Jag var med om en once in a lifetime grej idag och jag bara måste berätta. Skräpfian mådde dåligt i morse så hon var hemma lite längre så jag körde henne till skolan sedan. Hon hann dock inte mumsa i sig någon frukost så hon tog med sig en bit pizza, tallrik och bestick så hon kunde käka i bilen.

Men när vi väl åkt så var hon inte hungrig längre så hon åt ingen pizza så den fick följa med mig hemåt igen.

MEN så blev jag stoppad av polisen… Jag trodde att han stoppade mig för att jag kört för fort (vilket jag SJÄLVKLART inte gjorde! Daah…). Dock ville han tydligen bara se på körkortet.

Men jag menar, hur ofta åker man omkring med en pizza, bestick och tallrik i bilen?? Det är nog första gången för mig i alla fall.

Så varför inte ta tillfället i akt liksom?

Herr Polis gick fram till dörren sådär lite coolt som bara poliser kan, så jag körde ner rutan, stack fram tallriken med bestick och pizza och frågade:

– Vill du ha lite pizza?

Uttrycket i hans ansikte var heeeelt obetalbart!!! I promise!! Den stackarn trodde nog han var med i dolda kameran eller nåt.

Och nä, han ville inte ha någon pizza.

Konstigt, jag tyckte den såg god ut…

11 svar på ”Vill konstapeln ha lite pizza?

 1. Hahaha
  Ungefär som när Mårten ville bjuda ambulanspersonalen på kaffe innan de körde in hans syster till sjukhuset. Låt mig säga att han sluddrade lite när han ställde frågan.
  De tackade nej till kaffet. De verkar vara ett kräset släkte de där räddningsarbetarna 😉

 2. Är väl som när jag skulle besikta bilen för många år sen.. Visste att avgasröret läckte som ett durkslag.. det hörde man ju liksom när bilen var igång.. Morfar hade sagt att den går ALDRIG! igenom besiktningen.. Hade momor med i baksätet.. o på vägen in till stan så satt hon hela tiden o sa att den kommer aldrig gå igenom, tänk på avgasröret.. vi svängde förbi bolaget en snabbis bara – för jag skulle köpa öl av någon anledning.. ut med ett par kassar öl och in i ilen o iväg till besiktningen.. När vi kom fram o det var min tur så väste jag till mormor att VAR TYST OM AVGASRÖRET!! han kanske inte märker det..
  Hmmm! idiot som man är.. eller?!?! I alla fall så traskade guben omkring o slog med hammaren under bilen.. o hmmmade!! Traskade bak o glodde på avgasröret.. o hmmmade..! jag sa – är det inte bra eller ?? Avgasröret ? Försökte låta som jag var typ ”blondin”.. Tja, sa gubben.. kan nog vara bra, om du vill använda det som durkslag! 😉 FAN! tänkte jag.. DYRT! Men sen efter en stund sa han.. OK! låt gå för den här gången.. jag skriver det bara som en ”bra att veta”.. FAST DU MÅSTE BYTA avgasröret.. i alla fall om du ska ut på långsemester.. För det kommer garanterat att ligga på E4:an om du kör för länge med det.. Glad som tusan blev jag o hoppade in i bilen o plockade på mig 4 öl.. o tryckte upp i famnen på gubben.. Han såg ut som en fågelholk.. Så vi är nog ganska lika du o jag.. även om du är LITE knasigare.. 🙂

 3. Pingback: Lära av sina misstag? | Bondmorans Blogg

 4. Pingback: Inte som jag tänkt | Bondmorans Blogg

 5. Pingback: Bondmoran minglar runt | Bondmorans Blogg

 6. Pingback: Bortsprungna väskor och stinkande hundar | Bondmorans Blogg

 7. Pingback: Nu är vi på väg!! | Bondmorans Blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.