RESOR!!!

Här hittar ni de resor som har lyckats hamna här på bloggen! Ni kan antingen välja resa här under eller helt enkelt välja i menyn här ovanför om ni håller muspekaren över resor. Eller klicka på länkarna här under.

Idre, sommaren 2017
Vi åkte en vecka till Idre, jag, Gubben, Babbelpellen och brorsdottern Loppan. Vi vandrade, red, njöt och hade kul!

Lindvallen, Sälen, Mars 2015
Skidåkning kanske inte är min starka sida men jag ÄLSKAR det!! Lite om en av våra skidsemestrar (och diverse tabbar) hittar ni här.

Punta Cana, Dominikanska Republiken 2014
Hit åkte jag och Bonden och hade en underbar vecka!! Vi softade, solade, badade, åkte Zip Line i djungeln, red på hästar, rökte cigarrer och åkte katamaran. Heeelt fantastiskt!!

Sal, Kap Verde 2013
Jag tog med mig tre av ungarna till denna härliga, soliga och vindpinade ö i en vecka och jag älskade den. Tusen gånger bättre än Kanarieöarna… Klarblått vatten, vita stränder och NO STRESS vilket är måttot på denna lilla pärla.

Lekresa till Danmark 2012
Babbelpellen och jag fick nöjet att följa med Bloggbussen till en rejäl lekresa till Danmark. FY FABIAN vad kul vi hade. Lek från morgon till kväll varje dag och vilka härliga ställen vi fick besöka.

Jokkmokks marknad 2012
Jag och flickorna var här för några år sedan och nu var det Babbelpellens tur att få känna på kylan och snön i några underbara dagar. Renrejs, hundspann -46 grader kallt och renkebab var bara en bråkdel av vad vi fick uppleva 🙂

Viking Genetics studieresa till Danmark 2014
Jag och Chefen åkte på en ko-smockad studieresa till Danmark i dagarna tre. Kossor från morgon till kväll!!! Kan det bli bättre?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.