Målarböcker för vuxna – tips och råd

OBS!!!! Från och med nu så får alla ni målartokar hänga med på min andra sida som ni hittar HÄR. Där får ni bättre info, mer info och MÄNGDER med tips 🙂 

 

I slutet av augusti-15 hade vi främmat och jag blev introducerad i en helt ny värld…. Målarböcker för vuxna! Jag klickade direkt in mig HÄR, HÄR och HÄR och bläddrade bland alla härliga målarböcker tills jag hittade 3 st som jag klickade hem. Nu har det hunnit bli BETYDLIGT fler…

Det är så sjukt roligt, rogivande, stimulerande och avslappnande på en gång. Jag har verkligen blivit helt fast. Varje kväll (hm… eller kanske varje ledig stund rättare sagt) så sätter jag mig med mina målarböcker och bara njuter och slappnar av. Stress och oro rinner av som vatten på en gås och det enda jag tänker på är vilken penna jag ska använda.

Men det är en djungel av pennor, böcker, tekniker osv så jag tänkte skriva lite tips och råd till er. Först och främst så finns det inget rätt och fel vare sig det gäller pennor, böcker, motiv, tekniker, om man målar fint eller bara för skoj skull. Man målar för sin egen skull helt enkelt.

Klicka på länkarna för att komma till sidan om:

Pennor

Målarböcker

Målartips om hur man skuggar, blandar, osv

Tips om annat, tex pennförvaring, papperssorter för utskrift, roliga saker man kan göra osv.

Länkar till sidor där du kan beställa hem böcker och pennor, bra sidor på nätet där man kan lära sig mer eller facebookgrupper osv. Ska även försöka hitta lite bra videoklipp att länka till och sidor där man kan ladda ner gratis bilder att skriva ut själv.

Mina bilder. Här lägger jag in alla bilder jag målat med info om vilken sorts pennor och vilken bok jag målat från. Alla bilder läggs in, både de som jag målat bara för skoj skull som oftast blir skitfula… och de som jag faktiskt är riktigt nöjd med. Njut eller förfasas.

Ett tips är att gå med i min målargrupp på Facebook, där får ni mängder med tips och även erbjudanden på både pennor, böcker och allt som hör till.

Gruppen hittar ni HÄR. Häng på!! 🙂