Målarböcker i mängder

OBS!!!! Från och med nu så får alla ni målartokar hänga med på min andra sida som ni hittar HÄR. Där får ni bättre info, mer info och MÄNGDER med tips 🙂 

 

 

Ja jösses…. det finns verkligen MÄNGDER med målarböcker!! Det är inte alltid så lätt att hitta dem när man söker på olika sidor för ibland får man söka på ”målarböcker för vuxna” och ibland på ”adult colouring” osv. Men jag ska försöka länka er så ni hittar lätt.

Ett tips är att gå med i Facobookgruppen, där har jag lagt ut hundratals böcker med länkar och mängder med bilder till varje bok så ni kan se hur de ser ut inuti. Ni hittar gruppen HÄR.

Något som många frågar som nybörjare är vilken bok man ska välja när man är ny. Det finns ett mycket enkelt svar på den frågan. Nämligen välj den du tycker om 🙂 Det finns inga som är bättre eller sämre utan man ska välja en där man blir tilltalad av motiven helt enkelt.

Det finns böcker med naturbilder, djurbilder, fantasy, mönster, mandalas osv osv…

Om ni vill kika på målarböcker i alla kategorier på lite olika sidor så hittar ni

Adlibris målarböcker HÄR

Bokus målarböcker HÄR

CDON’s målarböcker HÄR

Plusbok’s målarböcker HÄR (På denna sidan kan du hitta målarböcker till SJUKT bra priser!!!)

Vill du se exempel på bilder ur mängder med målarböcker så gå med i min facebookgrupp för målartokar. Där ligger flera hundra böcker med massor med bilder ur böckerna så ni kan se vad ni gillar. Ni hittar facebookgruppen HÄR.

Några exempel på målarböcker är

art for mindfulness vintagemönster
Jag fick Art For Mindfulness Vintagemönster i julklapp av Fröken Duktigs goa grabb. En helt underbar bok som jag blivit stormförtjust i. Både lätta och pilliga bilder och stor variation. Det är bara 1 bild per sida och baksidan har ett fint citat istället för en bild.
Ni hittar den på Adlibris HÄR, på CDON HÄR eller på Bokus HÄR.

havens hemligheter målarböcker för vuxna
Gillar man pilliga bilder så kommer man garanterat att gilla den här boken! Den heter Havens Hemligheter och det är helt underbara bilder, både lättare och rejält pilliga. Jag älskar den!
Ni hittar den på adlibris HÄR, på CDON HÄR eller på Bokus HÄR.

den förtrollade skogen målarböcker för vuxna
Den förtrollade skogen (inte att förväxla med Förtrollade skogen som ni hittar längst ner, det är två olika böcker även om de heter nästan likadant). Härliga bilder på skog, djur, natur och männniskor. Bilder på båda sidor och en del dubbeluppslag. Ni hittar den på CDON HÄR, på Bokus HÄR eller på Adlibris HÄR.

the can't sleep colouring book målarböcker för vuxna
The Can’t Sleep Colouring Book är en härlig bok med en stor variation av bilder. Både detaljerade mönster och lite större, enklare bilder. Det är bilder på båda sidor och en del är dubbeluppslag. Du hittar den på CDON HÄR eller på Bokus HÄR eller Adlibris HÄR.

den rofyllda trädgården målarböcker för vuxna
Den Rofyllda Trädgården som ni hittar på Adlibris HÄR eller på Bokus HÄR eller CDON HÄR är en jättemysig bok med härliga bilder på växter, djur, blommor och trädgårdar. Det är bilder på varje sida och en del dubbeluppslag.

dagdrömmar hanna karlzon målarböcker för vuxna

Dagdrömmar som ni hittar på Adlibris HÄR eller på Bokus HÄR eller på CDON HÄR. Bilderna är vackra, fantasifulla och glada. Bilder på båda sidor av bladen. Googlade bilder på innehållet kan ni se HÄR.

förtrollade skogen målarböcker för vuxna

Förtrollade Skogen som ni hittar på Adlibris HÄR eller Bokus HÄR eller CDON HÄR. Den innehåller härliga bilder på trollska skogar, svampar djur och natur. Bilder på båda sidor av bladen. Googlade bilder hittar du HÄR.

animorphia målarböcker för vuxnaAnimorphia som ni hittar på Adlibris HÄR eller på Bokus HÄR eller på CDON (dock på norska) HÄR. Detta är min absoluta favoritbok!! Såååå läckra bilder och man kan måla både vackert med skuggningar och olika tekniker eller helt enkelt bara välja penna och kludda på. Resultatet blir outstanding oavsett. 🙂 Bilder på båda sidor av bladen. Googlade bilder från boken hittar ni HÄR.

curious creatures målarböcker för vuxna creative heavenCurious Creatures hittar ni på Adlibris HÄR eller på Bokus HÄR eller på CDON HÄR. Denna boken är barnsligt rolig och mysig att måla i!! Det blir inga supervackra bilder men roliga, fantasifulla och härliga. Jag blir alltid glad när jag målar i denna boken. Den har bara bild på en sida av varje blad och de är perforerade så man lätt kan riva ut dem. Googlade bilder hittar ni HÄR men håll er till översta raden av bilderna för sedan kommer det massa andra bilder som inte hör till boken.

amazon animals creative heaven målarböcker för vuxnaAmazon Animals hittar ni på Adlibris HÄR eller på Bokus HÄR eller på CDON HÄR. Den här boken har lite mer naturtrogna bilder och innehåller härliga motiv på djur och natur i Amazonas. Jag älskar denna boken!! Men de gröna pennorna går åt som smör i solsken… 😉 Boken har bilder på en sida av varje blad och är perforerade så de är lätta att riva ut. Googlade bilder hittar ni HÄR. Men även här får ni hålla er till översta raden för sedan kommer det massa andra bilder.

day of the dead creative heaven målarbokDay of the Dead hittar ni på Adlibris HÄR eller på Bokus HÄR eller på CDON HÄR. En bok för dig som vill ha något lite annorlunda… haha. Det är bilder på en sida av varje blad och bladen är perforerade och går lätt att riva ut. Ni hittar lite googlade bilder HÄR, men det kommer upp lite andra bilder också, de bilder med döda skelett som dansar eller dödskallar med blommor osv är från boken 😉

doodle invasion målarbokDoodle Invasion finns på Adlibris HÄR eller på Bokus HÄR eller på CDON HÄR. Det är är en helt sjukt rolig bok att måla i!! Mängder av roliga figurer och härliga motiv! En bild på varje blad. Googlade bilder hittar ni HÄR.

the mindfulness colouring book målarbokThe Mindfulness Colouring Book hittar ni på Adlibris HÄR eller på Bokus HÄR eller på CDON HÄR. Den här boken passar om man gillar mönster! Det är både mönster i allmänhet som inte föreställer något särskilt och även mönster på djur, blommor osv. Ni hittar googlade bilder HÄR.

Jag skulle kunna fortsätta i oändlighet att visa er olika böcker för det finns hundratals 🙂 Men som sagt, klicka in er på sidorna och titta igenom vad som finns. Oftast finns det inga bilder från inne i boken men då går det ju att googla bilder och se vad man hittar 🙂

På sidan ”Mina målade bilder” så lägger jag in alla bilder jag målar, även de som blir skitfula… Och jag skriver alltid vilken bok det är ifrån och vilka pennor jag använt. Har ni frågor så kläm fram dem 🙂 Jag svarar alltid på alla kommentarer.

 

»crosslinked«