Coca cola släng er i väggen!!

 

Nu är jag förbannad!!!

Coca Cola har haft en kampanj där man ska samla korkar med koder som man sedan kan lösa in till premier. Jag har samlat korkar som en galning, bett släkt och vänner att spara sina korkar till mig och jag har köpt massor med småflaskor istället för stora flaskor för att få fler korkar.

Nu har jag en jäkla massa koder från korkarna och idag är kampanjen slut. Första veckorna fanns det några få premier att välja mellan men då hade man ju inte hunnit samla ihop så många koder. Sedan har jag väntat och väntat på nya premier och inga har kommit! De har enligt egen utsago släppt nya premier vid 3-4 tillfällen men ”de har tagit slut direkt”.

Men daaahhh…. KANSKE KANSKE det borde säga dem att de behöver ta in fler premier!!!!

Jädra skitkampanj och jädra skitföretag!!!

Det är att lura sina kunder rejält!!

Skit på er!

/En argsint jäkla Bondmora som aldrig mer tänker hylla Coca Cola!

 

Magnum får inte många spermastrån

 

Glass ska man så klart äta året om eftersom det är så gott! Men när solen kommer fram så är det extra gott med glass. Så fort våren kommer så vaknar liksom glass-tarmen till liv och skriker att man ska stanna och köpa glass så fort man åker förbi en mack eller en kiosk.

Så det gjorde jag häromdagen. Magnum White är min absoluta favorit, inte den med jordgubb utan den vanliga. Men nu hade det kommit en ny Magnum som jag var tvungen att testa nämligen Magnum Black Espresso.

magnum black espresso glass kaffesmak

Jag avskyr kaffe – denna vedervärdiga svarta och beska dryck – men jag älskar godis och glass med kaffesmak… Så jag blev överlycklig, köpte den och började smaska så fort jag satt mig i bilen igen.

Men… Den smakade ju inte mycket kaffe alls 🙁 Den smakar mycket av mörk mörk choklad och yttepyttelite kaffe.

Skit också!

Den får bara 2 spermastrån av 5 från en besviken Bondmora!

 

 

 

Pulstagning: Izakaya Moshi, en besvikelse

Sorry att jag inte skrivit innan, det har varit lite häcken full idag om man säger så. Inte full med läskiga stringtrosor, det har jag nog gett upp tror jag. Dem får jag spara till särskilda tillfällen…. Men jag menade mer att jag haft fullt upp att göra.

Jag var i Växjö en sväng idag och handlade, men passade även på att ta en lunch med Fröken Duktig. Vi tänkte att vi skulle testa Izakaya Moshi, en japansk resturang som öppnat nyligen i Växjö. Jag antar att det är samma ägare som vår favoritresturang, sushibaren Moshi Moshi i Växjö.

Synd bara att de inte hade lika god mat….

FY FABIAN vad besviken jag blev!!! De hade ingen sushi på lunchmenyn utan hade tre andra rätter att välja mellan. En av dem var dumplings och eftersom det är en favorit hos både mig och ungarna så valde vi det.

Megafet tabbe! Det var det sämsta jag ätit någonsin!! Ungarna gör egna dumplings här hemma ibland och de är bra mycket godare. Dessutom förväntar man sig lite extra när man äter ute.

Jag och Skräpfian var på en liten, billig och oansenlig japansk restaurang och lunchade för ett tag sedan och käkade just Dumplings. Ni kan ju jämföra bilderna så ser ni rätt väl vad jag menar…

Här är vad vi fick in på den lilla, billiga och oansenliga restaurangen:

dumplings dim sum

Perfekta friterade och ångkokta dumplings. Varje dumpling en smakupplevelse i sig ihop med tre helt olika och fantastiskt goda såser.

Här är vad vi fick in på Izakaya Moshi:

dumplings izakaya moshi dåligt

Totalt smaklösa dumplings, stekta på ena sidan och degiga och slajmiga på andra sidan. Inuti låg en liten grå klump med köttfärs. Varje gång man försökte lyfta upp en dumpling och doppa den i såsen så gick degen sönder på den ostekta sidan så den lilla klumpen med köttfärs ramlade ut. Så då fick man äta klumpen för sig och det degiga kladdet för sig.

Både jag och Fr. Duktig blev så sjukt besvikna 🙁 Det var det sämsta jag fått in på en restaurang någonsin!

Så det blir stor DISS av Izakaya Moshi!!!!

Jag kan inte svara för deras andra rätter, kanske de är jättegoda men deras dumplings är bedrövliga.

Tyvärr.

 

 

Bondmoran tar pulsen på: MQ i Växjö och ögonfransserum

Som den fantastiskt hjälpsamma människa jag är så tänkte jag ta pulsen på saker ibland, helt och hållet för er skull så klart. Jag offrar mig för massan och tar steget ut i det okända, dock på stadiga ben.

I går tog jag pulsen på MQ i Växjö. Jag var världens besvärligaste kund och krånglade med dem så mycket så att Vanish och Skräpfian höll på att skämmas ihjäl för mig. Jag var inte otrevlig så klart, men jag gav mig inte heller…

”Vilken jobbig jädra skitkärring” sa de säkert om mig när jag gått därifrån. Och det hade de ju helt rätt i!! Men huvudsaken vara att de inte sade det till mig. De var sjukt trevliga och hjälpsamma av gav mig det jag ville innan jag gick därifrån. Och det är ju faktiskt det det handlar om när man jobbar inom serviceyrken!

Jag har jobbat som säljare i 15 år så jag vet hur viktigt det är att verkligen vända ut och in på sig för att få nöjda kunder, det är mycket svårare att få folk att sprida bra saker än att sprida om det är något dåligt!

Men MQ i Växjö för MVG av Bondmoran!! Eller 5 stjärnor…. Eller A+….

Fast nästa gång kanske de inte släpper in mig? Tusan också, det kanske har sina nackdelar att ta pulsen på folk o fä.

Jag har tagit pulsen på en annan sak också. Jag fick ett prov hemskickat till mig på ett ögonfransserum som hette X-lash. De ville att jag skulle testa det och blogga om det. Så det gör jag nu.

DET ÄR RENA SKITEN!!!!

Bara så ni vet… Skräpfian har testat det i tre veckor, vi tog före- och efterbilder och resultatet var att fransarna var både tjockare och längre INNAN hon började med X-lash.

Så: Pulsen tagen och X-lash är död. Sorry!