Erbjudande, tävling, gåvor och målarböcker – pust!

 

Jösses folket – förlåt mig!!! Jag har sannerligen försummat er. Jag har haft så galet mycket att göra den sista veckan så jag har varken hunnit eller orkat att skriva. Det är ju faktiskt en kväll kvar att berätta om när det gäller sälenresan men den får vi ta en annan gång.

Nu blir det målarprat!! Så ni som inte gillar Målarböcker för vuxna kan sluta läsa nu… Fast, hur kan man INTE gilla det liksom. Daaahhhh… Askul ju!

En av anledningarna till att det har varit körigt denna veckan är att det är fullt upp i min målargrupp på Facebook. Häng gärna på – ni hittar den HÄR. Om ni gillar målarböcker för vuxna förstås, annars har ni inte mycket nöje av den…

Vi har fått massor med erbjudanden, tävlingar och annat kul. Just nu har vi erbjudande från Hammarö Ram och en tävling ihop med Panduro. Dessutom skickar jag iväg 10 st gåvor idag, både målarböcker och pennor. I morgon kommer det en ny utdelning med 10-20 böcker och pennor så det är verkligen superroligt!!

Jag har så klart hunnit måla lite också – det är ju liksom min terapi och avkoppling. Så jag ska lägga in lite fler bilder här om en stund (på sidan Mina Bilder). Jag har också gjort en del nya tester och tips som jag ska lägga in här på bloggen så fort jag hinner.

Jag lovar att jag ska skärpa mig med uppdateringarna (för det har jag ju aldrig sagt förut… typ…).

Tjillevippen på er Gullvippor!

 

målarböcker för vuxna trollkarl

När man gör något skitviktigt!

 

Ikväll tar jag blogg-ledigt! Jag har viktigare saker för mig nämligen. Otroligt viktiga saker.

Jag gjorde viktiga saker igår också så därför fick ni inte något inlägg då heller. Babbelpellen och Bonden åkte nämligen ut på äventyr men jag var trött i ballongen så jag stannade hemma och pysslade med mina VIKTIGA saker.

Här är min viktiga sak jag pysslade med igår:

målarböcker för vuxna rolig bild pappografi

Och jo – det är VIKTIGT att måla. Även om inte alla andra förstår det viktiga i det så är det absolut skitviktigt för mig.

För då mår jag bra 🙂

Tjillevippen på er gullvippor!

När jäkeln har fjärrkontrollen

 

Ikväll har varit en SÅDAN kväll. En sådan när ingenting går som man tänkt och man känner att det sitter någon liten jäkel i ett hörn med en fjärrkontroll i högsta hugg, ett stort flin i nyllet och som styr allt jäkelskap emot en.

Typ som Dåren.

Fast han är ju inte här idag (vad jag vet…) så det kan inte vara han.

Det började ungefär när Bonden gick till lagårn och jag satt i min målarstol och skapade mästerverk. Typ…

Jag bestämde mig för att testa att måla med akvarellfärg i en målarbok och se hur mycket vatten den klarade av. Det kanske går att använda mer vatten än man tror? Jag vräkte på färg och vatten och bilden blev bubbligare än badvattnet när jag ätit brysselkål. Men jag gav inte upp utan vattnade klart och lade den på tork.

Så långt var allt väl, bilden torkade och jag satte mig och började fylla i siluetter med akrylfärg ovanpå akvarellfärgen. Ungefär då gick Bonden till lagårn och den lille jäkeln startade fjärrkontrollen.

Eftersom jag är förkyld så var jag efter en stund tvungen att hämta min nässpray. När jag reser mig märker jag att jag satt vattenkoppen på stolskarmen så den åker i golvet och sprider färgat vatten som en solfjäder runt stolen. Jag skyndar mig att hämta papper och torka upp allt innan Skutthunden kommer och hjälper mig. Gör han det kommer jag ha rosa tassar i hela huset sedan.

Jag hämtar nässprayen, gör ett spray i näsan och känner att det inte kommer mer än lite fjuttspray. Jag tittar på den, skakar och känner att den inte är slut så jag sprutar en gång i luften för att se.

Jo, tack. Jag fick se. I närbild…. Det satt någon skit vid hålet så istället för att spraya uppåt så sprayade den rakt in i mitt högra öga.  INTE SKÖNT!! Springer upp igen och sköljer ögat, sätter mig igen, skrapar på hålet i sprayflaskan och sprayar igen.

YEIII, det funkade, jag kan andas igen!

Fortsätter måla mina svarta siluetter, då ringer Bonden och säger att jag komma ut och seminera en kossa. Säger att jag kommer snart, ska bara måla klart det svarta så inte akrylen torkar. När jag ska lägga ifrån mig telefonen tappar jag penseln med svart akrylfärg rakt ner på min vita tröja. WTF??? Varför?? Jag ska ta upp den och fipplar så jag tappar den igen, på min bild…

Ok ok… det får bli ett palmblad extra, det är väl inte hela världen. Målar klart det sista och så här blev det. Definitivt inget mästerverk, men fasen i mig, det går att ösa på rätt bra med vatten även i en målarbok!

målarböcker för vuxna bakgrund siluett den rofyllda trädgården

Men nu är det dags att gå ut till lagårn och seminera, jag rusar ner för källartrappan för att byta om, tredje steget nerifrån fjärrstyrs av jäkeln och försvinner under mina fötter så jag ramlar framstupa och landar i tvättkorgen.

Suck, ja det var ju mjukt i alla fall.

Byter om, traskar iväg mot lagårn, halkar på en isfläck och landar rakt på svanskotan. Jäkeln skrattar…

Väl i lagårn plockar jag fram mina semineringsprylar, plockar upp ett spermastrå ur kvävekärlet men tappar det och börjar fiska upp det igen. Då kommer jag på att jag håller i metallstaget….. Som är -196 grader!!! Gaaaaahhhh!!!! Min tumme och mitt pekfinger är totalt döda och kritvita! Fuck… Jag gör ju det här nästan varenda jäkla dag, jag tar ALDRIG i metallstaget, jag tar i gummikroken längst upp som aldrig är nere i kvävet.

Värmer fingrarna i varmt vatten och går ut och seminerar kossan. Hon har en cervix (livmoderhals) som ligger ända nere i mörkaste Tjotaheiti så det räcker liksom inte att stoppa in underarmen, jag är nästan inne hela jag när jag väl hittar rätt. Precis när jag är klar hostar hon.

Ni vet vad som händer när en ko hostar eller?? Speciellt när hon har en Bondmore-arm instoppad i sitt näpna lilla arsle.

Jo – sprutlackering av Bondmora!

Jag spolar av mig, tvättar av mig, torkar av mig, byter om och går in.

Nu skiter jag i allt ikväll, nu ska jag slänga mig i soffan och äta vinägerchips tills jag kräks!

Men annars är allt bra, tackar som frågar!

jag salt och vinäger chips estrella

ERBJUDANDE på målarböcker, färger och pennor

 

Jag nämnde på bloggen förra veckan att vi fått ett erbjudande i min facebookgrupp ”Målarböcker för Vuxna á la Bondmoran” men nu har jag även fått möjlighet att lägga det här på bloggen till er alla.

OBS! kom ihåg två viktiga saker så ni säkert får er rabatt!! Skriv BONDMORAN i meddelandefältet och välj faktura. Annars får ni inte med rabatten.

Under erbjudandet här så lägger jag två filmer på mina nya färger/pennor som jag köpt och provat nu. De är en del av erbjudandet så kolla om ni är nyfikna på dem.

***WOW!! BARA TILL ER!!***
Jag har fått till ett kanonfint erbjudande till er som gillar målarböcker och pennor.

Ni får RABATT och FRAKTFRITT på följande 2 produkter när ni märker orden med BONDMORAN i meddelandefälet hos Hammarö Ram:

PanPastel: Ni får 5% rabatt på 20-set och 15% rabatt på 80 set. Detta gäller fram till den 29 februari!

Touch Twin Marker: Ni får 10% rabatt på 48-set samt 60A-set och 60B-set och dessutom ett gratis A4 markerblock. Detta gäller även efter den 29 februari.

De har dessutom utförsäljning på Promarker och de kostar nu 18kr styck vilket är extremt billigt!!

Handlar ni för över 2000kr får ni 10% rabatt oavsett vilka produkter ni beställer (redan sänkta produkter som de ovan sänks dock inte igen).

Beställer ni för över 800kr får ni fraktfritt oavsett vilka produkter ni beställer.

OBS OBS OBS!!!! Det är viktigt att ni väljer FAKTURA som betalningsmetod (det väljs efter att ordern är gjord) eftersom rabatten justeras i efterhand!!! Ni kommer alltså inte att se rabatten i ert beställningsformulär utan den dras av i efterhand innan fakturan skickas. GLÖM INTE att skriva BONDMORAN i meddelandefältet (ej i rabattkodsfältet)

Jag kan passa på att tipsa om att Faber Castel Polychromos och Faber Castel Pitt Artist Pen Brush säljs här, även Posca marker (den vita är ju sjukt poppis) och det finns även bra vässare, sudd, stompfer och annat kul. Jag lägger länkar här under, annars får ni bara surfa runt på egen hand och se vad ni hittar för kul. De har GRYMT snabb leverans och jäkligt bra service när man mailar eller ringer så jag köper i stort sett alla mina färger och pennor där.

Dessutom har de MÅLARBÖCKER 🙂

Här har ni lite direktlänkar:

Till startsidan: http://bit.ly/1SI2ccZ
Målarböcker: http://bit.ly/1ThB0RS
PanPastel set: http://bit.ly/1o8YdJd
Touch Twin Vit: http://bit.ly/1QdzLTH
Touch Twin Svart: http://bit.ly/1SMNQbe
Promarker: http://bit.ly/1ocJ2iy
Polychromos: http://bit.ly/1QdpbFY
Posca-marker: http://bit.ly/1VbhkwU
Caran d’Ache blenderpenna: http://bit.ly/1myf07e
Derwent blender o burnisher: http://bit.ly/1o8Z8JB
Min favoritvässare: http://bit.ly/1WiUKTk
Suddpenna: http://bit.ly/1TeC5J0
Pappersstompf: http://bit.ly/1Snwyky

Ett tips är att det även finns paletter till panpastel samt fixativspray om man vill ha det samt så klart andra pennor, papper till alla tillfällen, tillbehör osv.

OBS!!!! GLÖM INTE!!! Koden Bondmoran i meddelandefältet och välj faktura!!!! Annars får ni inte er rabatt.

Här kommer en liten film på Panpastel, det kommer en ny film sedan när jag fått hem mina nya färger som jag beställt idag.

Watch this video on YouTube.

Och här har ni en liten film på Touch Twin Brush Marker som har blivit min absoluta favoritpenna när det gäller tusch. SJUKT underbar att måla med och lätt att skugga, blanda, tona samt ger hääääärliga färger.

Watch this video on YouTube.

TIPS: kom gärna med i min målargrupp på facebook där vi tipsar varandra om allt som har med målarböcker att göra. Jag försöker även få till erbjudanden till er med jämna mellanrum. Ni hittar gruppen HÄR.

Tjillevippen på er gullvippor, nu ska jag krypa ner i min målarhörna 🙂

Knäppgökar, Thrillers och Målarböcker

 

Imorgon åker Brorsonen hem till Göteborg igen, men han kommer snart tillbaka 😉 Det brukar inte dröja så länge innan kosseabstinensen slår till.

Det är kul att ha honom här, han är en glad filur som livar upp tillvaron här. Men… han har ju sina lustiga idéer för sig. Idag satt han i köket och lekte med en slang, rätt som det är så sätter han den till ögonen och säger ”Om jag tittar in här, ser jag mitt andra öga då?”

victor slang leker

Öhhh…. Där höll jag på att bli byxvätare en stund.

Han är rolig den ungen! Det är alltid skratt och skoj när han är här.

Snart ska jag slänga mig i soffan och kolla på ”30 grader i Februari”. Jag älskar den serien!! Men först måste jag bara berätta vad jag beställt på bokrean 😀 Förutom en del böcker av Clive Cussler (måste rekommendera denna, sträckläste den i vintras, SJUUUKT bra så nu köper jag mängder med böcker om Oregonarkiven och även andra av Cussler), Dean Koontz och Stephen King så blev det självklart några målarböcker. Dels den här:

bok alice

Alice’s Nightmare in Wonderland som är huuur cool som helst 😀 Ni hittar den HÄR.

Det blev även den här boken:

fantastiska städer

Helt sjukt snygga bilder och det ska bli sååååå kul att börja kludda i den! Ni hittar den HÄR.

Den här ligger i min önskelista men jag har inte lagt till den i vagnen än, men jag vill förfärligt gärna…

bok mermaids

Mermaids, Fairies & Fantasy har sjukt vackra bilder i gråskala vilket gör att man lär sig hur skuggor ligger och kan träna med lite fusk 😉 Den åker nog ner i korgen den med. Ni hittar den HÄR.

Tänk vad jag ska läsa och måla, jag kommer inte ha tid med något annat 😀

Nu ska jag mumsa nyponsoppa med glass och drömma mig bort till Thailand.

Tjillevippen gullvippor!