Dag 1 del 1. Växa Sverige Tour och sofframling

 

Jaha. I morse var det då dags att dra iväg med Chefen på studieresa till Danmark. Jag hann sova 3 timmar i natt och sedan var det dags att kliva upp för klockan 4 skulle vi ge oss iväg mot färjan i Varberg.

Chefen hade ju hotat med att pina mig med ett enastående morgonhumör, men det hade han inte mycket för. Jag var nämligen pigg som en mört!! Det var antagligen så okristligt tidigt på morgonen så min kropp trodde att det var natt och på natten är man pigg.

Så vi rullade iväg mot Varberg och babblade hela vägen. Väl där träffade vi de andra ”Växa Sverige – resenärerna” och gick ombord på färjan. Nu hade det dock blivit morgon och min kropp sade till mig på skarpen att nu är det dags att sova. Så det gjorde jag.

Jag slängde mig på en soffa och däckade av ett par timmar. Skitskönt! Men jag sov nog lite väl skönt och glömde av var jag var någonstans… Jag låg på sidan med näsan in mot ryggstödet och skulle tydligen vända mig om i sömnen och vaknade av att jag drösade ner på golvet med en duns.

Chefen fick sig ett skratt som vanligt och en annan av våra medresenärer kunde inte sluta skratta och bad om ursäkt flera gånger att hon skrattade åt mig men hon kunde inte låta bli.

Jo… jag har hört det där förut så det är helt ok. Jag är van.

Jag tröstade mig med att gå och köpa en påse Maltesers.

maltesers big pack choklad

Fast det viktigaste var ju att köpa mig en Coca Cola. Och kan ni tänka er – DET FANNS INTE!!!! Varken i shopen eller i cafeterian! Det är ju för tusan skandal! Max hade de men ingen riktig cola så jag tjurade ihop och köpte en Loranga som jag inte alls ville ha.

Annars gick färden smärtfritt och vi kom i land i Danmark där bussen väntade för att ta oss vidare.

Men nu måste jag sluta för jag ska ner till restaurangen och käka middag. Det blir ett inlägg till senare i kväll 🙂

”Edit: det kommer i morgon förmiddag istället”

(Det grämer fortfarande chefen att han inte tog en bild på mig där jag låg på golvet och inte fattade ett dugg vad som hänt. Ibland har man tur…)

2 svar på ”Dag 1 del 1. Växa Sverige Tour och sofframling

  1. Varför är jag inte förvånad att du ramlade ur soffan? Har du berättat för bonden om det? Jag menar så han vet varför chefen skrattar nästa gång dom talas vid 🙂

    • Det förstår jag inte alls! Som om jag har för vana att ramla ur soffor liksom??!!
      Ja jag har berättat. Och ja – chefen har påminnt mig och skrattat åt det även idag… suck

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *