Polacker kan inte snusa!

 

Nu är jag helt säker på att polacker inte snusar! Det är en av anledningarna till att jag aldrig ska bli polack…

Storebror har ju bestämt sig för att lära mig polska. Hysteriskt roligt emellanåt, i alla fall för Storebror. De första ordet jag lärde mig var Kurwa… Ett sjukt bra ord som används flitigt här av både mig och polackerna. Det betyder egentligen hora men är mer som ”jäkla skit”. Andra ord jag lärt mig är bland annat godmorgon, godnatt, tack, kossa, mjölk och gödselskrapa.

Jag tänker inte ens försöka skriva dem på polska för de har ett sjukt konstigt språk och även om man kan uttala ordet så ser det inte alls likadant ut när man skriver det. Men om man bara går på uttal så heter orden så här:

Godmorgon –  gin dobre
Tack – gin cuje
Godnatt – dobranoc
Kossa – krova
Mjölk – mleko
Gödselskrapa – Skartevatchka

Hade storebror sett min stavning hade han antagligen skrattat ända till julafton.

2019…

Men varför jag vet att polacker inte snusar är för att då skulle hela polska folket gå tysta för evigt. Det går nämligen inte att prata polska med en snus i truten!

Häromdagen skulle han lära mig ett helt hysteriskt svårt ord och jag försökte verkligen att uttala skiten men det enda som hände var att snusen flög i  en stor båge ut, studsade mot mjölkorganen och landade i fickan på mitt mjölkarförkläde…

Sjukt sexigt!

Så hädanefter ska jag antingen spotta ut snusen innan jag ger mig på polskan eller ännu bättre, låta snusen ligga kvar och fortsätta snacka engelska med Storebror.

Mycket bättre!

 

12 svar på ”Polacker kan inte snusa!

 1. Eller så slutar du att snusa, det skulle ju fungera det också… Hur går det med pannkake videon som du har lovat i flera år? Nu när du är Värdelös Dräng borde du ha tid över…? 😀

  • Aldrig i livet!!!
   Jag HAR gjort pannkakor massor av gånger sedan vi flyttade hit, jag har bara inte filmat. Men jag SKA fixa det. Ska bara komma ihåg det också…

 2. Då ska jag lära mig polska tills i sommar och så ska Storebror och jag bara snacka polska så får du inte ett enda tillfälle till att snusa. Bra avvänjning va? 😉

  Apropå pannkakor och annat, jag minns nåt om några pimpade klövar,,,,, 😉

  • Haha, gör det!! Bara jag slipper prata så jag kan snusa istället!!!
   Ja jäklar, måste ju fixa det också!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *