Koskit, prickar och grovrengöring

 

Ibland är man bra knäpp i balongen… Jag tappade gödselskrapan igår när jag rengjorde gropen och det skvätte gödsel i hela ansiktet. Självklart gör det mig bara ännu vackrare eftersom jag talat om för mig själv att gödsel minsann är fantastiskt bra för huden…

När jag sedan bytte om så tvättade jag ansiktet med vår riviga sköna tvål och torkade av mig. Såg att jag fortfarande hade prickar i ansiktet så jag tvättade igen. Men vad tusan – de var fortfarande kvar!

Jag tog en trasa och gnuggade allt vad jag orkade för jag vet ju att det sätter sig som klister ibland. Tillslut var jag helt röd om kinden men prickarna var kvar. Då tittade jag närmre.

Hoppsan… Det var visst leverfläckar…

leverfläckar

Bra där liksom…

 

12 svar på ”Koskit, prickar och grovrengöring

  1. Kan man använda snigelslem i hudkräm så varför inte koskit 🙂

    tur för dej att du upptäckte att det var leverfläckar….kunde gjort väldans ont annars om du gnuggat bort dom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.