När hunden blir kattmamma

 

Inlägget om fingret får ta mig tusan vänta, jag har så jäkla många saker jag måste berätta nu så jag får ändra om ordningen lite.

Först och främst: Korvhunden har blivit mamma!!! 😀 Jag vet ju sedan tidigare hur han är med kattungar, ni minns väl när han vaktade kattungarna för några år sedan och vägrade lämna dem för en enda sekund?

korvhunden

Ni kan läsa mer om det i inlägget där Korvhunden gästbloggar HÄR. (Ja, SJÄLVKLART är han skrivkunnig. Han är en Korvhund!)

Nu är det så att jag hittat en kattunge som blivit övergiven av sin mamma, den har gapat och skrikit ute i ett av förråden i flera dagar men jag har inte lyckats komma fram till den. I går satt den på marken utanför förrådet och jag gick fram utan att den reagerade alls. Jag plockade upp den och den var såååå kall och så galet mager 🙁 Den kurade in sig mot min hals som en liten boll och njöt av värmen så jag tog in den.

När jag värmt den en stund så lade jag ner den till Korvhunden som var helt i extas över att äntligen få bli mamma igen!

bosse kattunge gosar korvhunden

Kattungen letade spenar medan Korvhunden tvättade den ren och såg till att den bajsade och kissade.

kattunge bosse

Även om den så klart inte hittade någon mjölk hos herr Korvhund så verkade den bli piggare av att bli rentvättad och började istället skrika efter mat. Jag tinade upp en av Korvhundens köttbullar (han äter barf) och lille kissen fattade inte alls först hur han skulle göra men efter att fått in en liten bit i munnen så åt han så han till slut bet i mina fingrar för att få upp mer mat. Nästan en hel köttbulle klämde han i sig!!!

Sedan lade vi honom i en korg inne på toaletten så han skulle få vila sig lite och han sov som en klubbad säl i 5 timmar!

När vi sedan väckte honom så blev han på nytt tvättad och ansad av Korven och fick kel o gos av Babbelpellen.

kattunge gustav

Han är en långhårig, gräddfärgad lite skönhet som dock inte kan mjaua som en katt – han låter som en get!! På riktigt!!! Högt, gällt och jättefult!

Jag har filmat honom men har dåligt med internetuppkoppling så ni får vänta tills månadsskiftet innan jag kan lägga upp filmen. Ni kommer inte tro era öron…

Nu ska han lusas av, maskas av och så hoppas jag att han klarar sig och att det räcker med en korvhund som mamma.

Enligt Korvhunden så räcker det utmärkt! Han tar sitt jobb på fullaste allvar!

Bara han inte tar efter getlätet…

12 svar på ”När hunden blir kattmamma

  1. Är det inte tants äggstockar som rasslar lite nu?
    Du skulle kanske ta ett snack med bonden om att du vill ha en liten igen 🙂

  2. Vilken söt liten get och duktig korvhund som har moders eller rättare sagt faderskänslor..Skulle fler karlar ha och ta hand om sina barn och ge kärlek och omvårdnad. .

    • Haha, ja visst är han söt <3 Och ja, min korvis har faderskänslor så det räcker och blir över till ett helt gäng 😉

  3. Räcker det inte med köttbullar finns det ju mjölkersättning även för katter att få tag på 🙂 men en sån lite gullbebis, önskar att det var jag som hittat den ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *