Coca cola släng er i väggen!!

 

Nu är jag förbannad!!!

Coca Cola har haft en kampanj där man ska samla korkar med koder som man sedan kan lösa in till premier. Jag har samlat korkar som en galning, bett släkt och vänner att spara sina korkar till mig och jag har köpt massor med småflaskor istället för stora flaskor för att få fler korkar.

Nu har jag en jäkla massa koder från korkarna och idag är kampanjen slut. Första veckorna fanns det några få premier att välja mellan men då hade man ju inte hunnit samla ihop så många koder. Sedan har jag väntat och väntat på nya premier och inga har kommit! De har enligt egen utsago släppt nya premier vid 3-4 tillfällen men ”de har tagit slut direkt”.

Men daaahhh…. KANSKE KANSKE det borde säga dem att de behöver ta in fler premier!!!!

Jädra skitkampanj och jädra skitföretag!!!

Det är att lura sina kunder rejält!!

Skit på er!

/En argsint jäkla Bondmora som aldrig mer tänker hylla Coca Cola!

 

6 svar på ”Coca cola släng er i väggen!!

  1. Du ser! Du ska inte anstränga dig på något sätt 🙂

    Men jag håller med, ett sånt billigt bondfångeri trodde jag inte om cola… För det är ju uppenbart vad dom höll på med.

  2. Råkade ut för samma sak för ett par år sedan. Men jag gav mej inte, mailade om å om igen och till slut fick den lilla sketna radion..och då slängde jag den direkt! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *