När man målar lite dhalior

 

Nu kommer ett målarinlägg så ni som inte är intresserade får vänta till nästa inlägg 😉

Jag mådde lite bättre igår kväll så jag bestämde mig för att måla lite dhalior och testa olika färgkombinationer och varianter. Eftersom jag har fått höra att mina målarfilmer är uppskattade så passade jag på att göra en till er. Varför ni vill lyssna på mitt pladder begriper jag inte men eftersom jag tycker det är kul så håll till godo 😉

Pennorna jag målar med är Faber Castell Polychromos som är mina absoluta favoritträpennor. Sååå mjuka och sköna att måla med och lätta att blanda. Boken är Den Rofyllda Trädgården som har mängder med härliga växter och blommor mm att måla.

Ni hittar som vanligt filmen och andra tips och råd under ”skugga, blanda och lek” HÄR men jag lägger filmen här också.

Watch this video on YouTube.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan på besök hos psykopaten (eller terapeuten kanske det heter…).

Tjillevippen på er gullvippor!

 

12 svar på ”När man målar lite dhalior

 1. Tack för informativ film. Nu blir det nog till att skaffa riktiga pennor ist.för barnbarnens avlagda. Blir ju jättesnyggt och levande med nyanser

  • Det är stor skillnad på bra pennor och billiga… Inte bara för hur resultatet blir men framförallt för känslan att måla med dem! De är så otroligt mjuka och lätta att måla med! Jag kan måla i timmar utan att få ont i händerna. Med billiga pennor klarar jag 5 minuter…

 2. Du kan få bli min KBT-terapeut, din röst gjorde mig lugn i magen eller så var det kombon av målandet och din trevliga röst som stoppade lite stress här. Grymt, och vad duktig du är!

 3. Det får bli en trädgård I helgen. De där Manala bilderna blir man ju stressed av…….. mest för att de är SÅ trista……

  Har inte testat mina fairy pennor än. Men är väldans sugen på att köpa de andra också I samma serie. Hoppas på att hitta dem I tyskland nästa vecka…..

  • Haha, mandalas är roligt ibland men det är ingen favorit hos mig heller.
   Men nu har du testat och jag har fått seeeee 😀

 4. Kollade in din målarsida och slogs av…. VEM har så många tomma toarullar hemma??? Ligger det kilometervis av utrullat toapapper hemma hos dig? Undrar hur det ser ut 🙂 Något för korvhunden att rulla runt i kanske.

  • Haha, jag fick samla lite först 😉 Och så samlade jag in hos döttrarna, hos svärmor och grannen… haha. Är man konstig så kan man lika gärna vara det fullt ut 😉
   Men jag saknade 1 på slutet så det var vääääldigt lockande att rulla av en hel rulle bara för att bli klar!! Jag hittade dock en ”nästan tom” som jag rullade av och använde.

 5. Har du kollat på eBay? Finns massor. Beställde sådana pennor du har fast inte lika bra. Åh en målarbok. Tummen upp! Kram

  • Nope, flera jag vet som åkt på tullavgifter så jag är lite försiktig, men det beror ju på var man handlar från. Aliexpress finns ju också men det brukar vara jäkligt lång leveranstid tyvärr.
   Visst är det mysigt att måla!! Jag är helt jäkla fast… 😉
   Kram på dig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *